Лаваш з фаршем в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Доступний і простий рецепт приготування лаваша з фаршем в мультиварці. Запечена таким чином, лаваш дуже нагадує домашній пиріг. За рахунок заливки він виходить неймовірно ситним і соковитим!
До вашої уваги - простий рецепт приготування лаваша з фаршем в мультиварці. Виходить дуже швидкий і соковитий домашній пиріг з найпростіших, недорогих інгредієнтів. Погодьтеся, що це набагато простіше, ніж готувати тісто. Хай щастить!
- Лаваш тонкий - 1 штука (упаковка)
- Фарш - 300 грам
- Яйця - 3 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Крем, кетчуп, майонез - За смаком (заливка)
- Зелень - За смаком
- Яйця - 2 штуки (заливка)

Фарш перемішайте з подрібненою зеленню і спеціями за смаком. Розкладіть на столі лаваші, рівним шаром викладіть на них фарш.

Поверніть лаваші в рулети.

Змастіть чашу мультиварки маслом. Акуратно помістіть всередину лаваші.

Для заливки: збийте яйце, перемішайте їх зі сметаною, кетчупом і майонезом + спеції за смаком. Влийте заливку поверх лавашей. Готуйте в режимі "випічка" 60 хвилин. Для 5 хвилин до готовності присипте блюдо тертим сиром.

Смачного!