Рецепт Лаваш з яйцем фото

Лаваш з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Абхазька кухня
Лаваш
Вегетаріанське харчування
На обід , На швидку руку , На сніданок , Ситний сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Ось він ідеальний сніданок, в міру ситний, яскравий, ароматний і неймовірно смачний, а ще досить оригінальний. Впевнена, що якщо ваш день розпочнеться з цієї страви, то пройде він енергійно і позитивно.

Опис приготування:

Я думаю, всі погодяться з тим, що від того, як зустрінеш ранок, залежить настрій усього дня, тому особливу увагу потрібно приділяти сніданку. Я завжди намагаюся шукати для цього яскраві, смачні і соковиті страви, але легкі і швидкі в приготуванні, як цей простий рецепт лаваша з яйцем. Ця страва родом з Абхазії, але мені здається, що воно сподобається абсолютно всім, а особливо шанувальникам нашої яєчні, адже по суті це вона і є, тільки загорнута в лаваш. Часто в начинку додають і інші інгредієнти, наприклад, свіжу зелень, помідори або шинку, це справа смаку, ну а мені найбільше подобається ось такий простий варіант. Так що якщо ви хочете собі і своїм близьким підняти настрій з самого ранку і смачно їх нагодувати, то цей рецепт приготування лаваша з яйцем допоможе вам в цьому.

  • Лаваш - 1 штука
  • Яйце - 2-4 штук
  • Сир сулугуні - 70 грам
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
лаваш з яйцем - фото крок 1
Сковороду ставимо на вогонь і розтоплюємо в ній ложку вершкового масла. Застеляємо дно сковороди лавашем так, щоб він звисав по краях.
лаваш з яйцем - фото крок 2
Розбиваємо на лаваш яйця (скільки вам хочеться), солимо і перчимо їх, посипаємо тертим сиром.
лаваш з яйцем - фото крок 3
Акуратно загортаємо краю лаваша.
лаваш з яйцем - фото крок 4
Смажимо його на повільному вогні пару хвилин, а коли він покриється рум'яною скоринкою, перевертаємо його за допомогою лопатки на іншу сторону. Знову посипаємо лаваш сиром, накриваємо сковорідку кришкою і готуємо страву ще 3-4 хвилини.
лаваш з яйцем - фото крок 5
Викладаємо готовий лаваш на тарілку, нарізаємо на шматочки і подаємо до столу зі свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти