Лаваш з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Ось він ідеальний сніданок, в міру ситний, яскравий, ароматний і неймовірно смачний, а ще досить оригінальний. Впевнена, що якщо ваш день розпочнеться з цієї страви, то пройде він енергійно і позитивно.
Я думаю, всі погодяться з тим, що від того, як зустрінеш ранок, залежить настрій усього дня, тому особливу увагу потрібно приділяти сніданку. Я завжди намагаюся шукати для цього яскраві, смачні і соковиті страви, але легкі і швидкі в приготуванні, як цей простий рецепт лаваша з яйцем. Ця страва родом з Абхазії, але мені здається, що воно сподобається абсолютно всім, а особливо шанувальникам нашої яєчні, адже по суті це вона і є, тільки загорнута в лаваш. Часто в начинку додають і інші інгредієнти, наприклад, свіжу зелень, помідори або шинку, це справа смаку, ну а мені найбільше подобається ось такий простий варіант. Так що якщо ви хочете собі і своїм близьким підняти настрій з самого ранку і смачно їх нагодувати, то цей рецепт приготування лаваша з яйцем допоможе вам в цьому.
- Лаваш - 1 штука
- Яйце - 2-4 штук
- Сир сулугуні - 70 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Спеції - - За смаком
- Сіль - - За смаком