Лаваш з плавленим сиром і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
На сніданок, в якості закуски до чаю або на природу, наприклад, відмінно підходить закуска з лаваша з плавленим сиром і яйцем. Це просто, швидко у виконанні, завжди смачно і насправді ситно.
Хочу поділитися ідеєю, як приготувати лаваш з плавленим сиром і яйцем. Ця закуска з тих продуктів, які опинилися в холодильнику, здатна здивувати своїм смаком. В даному в якості основного інгредієнта я використовую куряче філе, але при бажанні ви можете додати за смаком будь-які овочі або інші м'ясні делікатеси, наприклад.
- Лаваш - 2 штуки
- Яйце - 2-3 штук (зварені круто )
- Плавлений сир - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Курка - 300 грам
- Майонез - 1 За смаком
1. Яйця очистіть і натріть на середній терці.
2. Куряче філе (копчене, відварне, смажене) наріжте кубиками.
3. Натріть на тертці плавлений сир, з'єднайте всі інгредієнти в будь-який підходить за розміром ємності. Акуратно перемішайте, за смаком додайте сіль, перець і трохи майонезу.
4. Викладіть лист лаваша, а на нього - частина начинки. Акуратно згорніть рулетом.
5. Після гострим ножем наріжте порційними шматочками - і можна подавати до столу. Смачного!