Рецепт Лаваш з плавленим сиром і яйцем фото

Лаваш з плавленим сиром і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Сир, Яйця, Лаваш, Плавлений сир
Пісні страви
На обід, На полуденок, На швидку руку
Страви з начинкою

На сніданок, в якості закуски до чаю або на природу, наприклад, відмінно підходить закуска з лаваша з плавленим сиром і яйцем. Це просто, швидко у виконанні, завжди смачно і насправді ситно.

Хочу поділитися ідеєю, як приготувати лаваш з плавленим сиром і яйцем. Ця закуска з тих продуктів, які опинилися в холодильнику, здатна здивувати своїм смаком. В даному в якості основного інгредієнта я використовую куряче філе, але при бажанні ви можете додати за смаком будь-які овочі або інші м'ясні делікатеси, наприклад.

  • Лаваш - 2 штуки
  • Яйце - 2-3 штук (зварені круто )
  • Плавлений сир - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Курка - 300 грам
  • Майонез - 1 За смаком
лаваш з плавленим сиром і яйцем - фото крок 1
1. Яйця очистіть і натріть на середній терці.
лаваш з плавленим сиром і яйцем - фото крок 2
2. Куряче філе (копчене, відварне, смажене) наріжте кубиками.
лаваш з плавленим сиром і яйцем - фото крок 3
3. Натріть на тертці плавлений сир, з'єднайте всі інгредієнти в будь-який підходить за розміром ємності. Акуратно перемішайте, за смаком додайте сіль, перець і трохи майонезу.
лаваш з плавленим сиром і яйцем - фото крок 4
4. Викладіть лист лаваша, а на нього - частина начинки. Акуратно згорніть рулетом.
лаваш з плавленим сиром і яйцем - фото крок 5
5. Після гострим ножем наріжте порційними шматочками - і можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти