Лаваш з крабовими паличками і плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування лаваша з крабовими паличками і плавленим сиром - своєрідна класика для наших господинь. Адже закусочні рулети люблять все, а поєднання "крабів" з сиром просто клас!
Хочу вам розповісти, як зробити лаваш з крабовими паличками і плавленим сиром в домашніх умовах. Вам цей рецепт повинен сподобатися: поєднання інгредієнтів дуже вдале, рулети з'їдаються миттєво. Але при цьому вони такі ситні, що апетит ваших гостей вгамують швидко. Тому, якщо ви плануєте зробити цей лаваш з крабовими паличками і плавленим сиром, занадто багато інших страв готувати немає потреби!
- Лаваш вірменський - 200 грам(2 список)
- Крабові палички - 120 грам
- Яйця - 2 штуки
- Салат "айсберг" - За смаком
- Плавлений сир - 150 грам
- Майонез - За смаком
1. Підготуємо інгредієнти. Яйця відварити, остудити і дрібно наріжемо. Також подрібнити салат та крабові палички. Змішаємо разом салат, крабові палички, яйця і майонез. Спеції - за смаком.
2. Кожен лист змащуємо плавленим сиром. Якщо залишився зайвий - додайте його до решти інгредієнтів, перемішайте. Викладаємо суміш зверху. Звертаємо рулет.
3. Ці рулети обертаємо харчовою плівкою і залишаємо постояти в холодильнику хоча б 4 годину, а краще - на всю ніч, щоб краще просочився.
4. Нарізаємо і подаємо до столу. Смачно!