Лаваш з крабовими паличками і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Лаваш з крабовими паличками і сиром - проста і неймовірно ситна закуска, яка підійде на сніданок, обід або вечерю. Оскільки блюдо має форму рулету, його можна порізати і подати до фуршету.
Перед вами простий рецепт приготування лаваша з крабовими паличками і сиром. В першу чергу відваріть круто яйця, остудіть і окремо натріть на тертці білок і жовток. Також натріть на тертці сир і крабові палички, зелень подрібніть. Змастіть лаваш майонезом, присипте усіма підготовленими інгредієнтами, додавши сіль, перець і часник. Поверніть лаваш рулетом, помістіть його на 1 час в холодильник. Потім наріжте його порційними шматочками і подавайте до столу. Хай щастить!
- Лаваш - 1 штука
- Яйця - 4 штуки
- Сир твердий - 200 грам
- Часник - 1 зубчик
- Кріп і петрушка - За смаком
- Крабові палички - 250 грам
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль і перець - 1 За смаком
На дрібній тертці натріть сир.
На тій же тертці натріть крабові палички.
Подрібніть всю зелень.
Відваріть круто яйця, потім остудіть їх і розділіть на білок і жовток. Окремо натріть на тертці.
Розкладіть на столі лаваш, змастіть його рівним шаром майонезу.
На майонез викладаємо яйця, сир, крабові палички і зелень. Солимо і перчимо до смаку, також можна додати подрібнений часник.
Звертаємо лаваш рулетом, поміщаємо його під харчову плівку. Кладемо блюдо в холодильник на 1 час. Через годину нарізаємо рулет порційними шматочками і подаємо до столу. Смачного!