Рецепт Лаваш з крабовими паличками і сиром фото

Лаваш з крабовими паличками і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Лаваш , Крабові палички
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл , Фуршет
Страви з начинкою
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Лаваш з крабовими паличками і сиром - проста і неймовірно ситна закуска, яка підійде на сніданок, обід або вечерю. Оскільки блюдо має форму рулету, його можна порізати і подати до фуршету.

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування лаваша з крабовими паличками і сиром. В першу чергу відваріть круто яйця, остудіть і окремо натріть на тертці білок і жовток. Також натріть на тертці сир і крабові палички, зелень подрібніть. Змастіть лаваш майонезом, присипте усіма підготовленими інгредієнтами, додавши сіль, перець і часник. Поверніть лаваш рулетом, помістіть його на 1 час в холодильник. Потім наріжте його порційними шматочками і подавайте до столу. Хай щастить!

  • Лаваш - 1 штука
  • Яйця - 4 штуки
  • Сир твердий - 200 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Кріп і петрушка - За смаком
  • Крабові палички - 250 грам
  • Майонез - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль і перець - 1 За смаком
лаваш з крабовими паличками і сиром - фото крок 1
На дрібній тертці натріть сир.
лаваш з крабовими паличками і сиром - фото крок 2
На тій же тертці натріть крабові палички.
лаваш з крабовими паличками і сиром - фото крок 3
Подрібніть всю зелень.
лаваш з крабовими паличками і сиром - фото крок 4
Відваріть круто яйця, потім остудіть їх і розділіть на білок і жовток. Окремо натріть на тертці.
лаваш з крабовими паличками і сиром - фото крок 5
Розкладіть на столі лаваш, змастіть його рівним шаром майонезу.
лаваш з крабовими паличками і сиром - фото крок 6
На майонез викладаємо яйця, сир, крабові палички і зелень. Солимо і перчимо до смаку, також можна додати подрібнений часник.
лаваш з крабовими паличками і сиром - фото крок 7
Звертаємо лаваш рулетом, поміщаємо його під харчову плівку. Кладемо блюдо в холодильник на 1 час. Через годину нарізаємо рулет порційними шматочками і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти