Лаваш з крабовими паличками і огірком
(покроковий рецепт з фото)
Вірменський лаваш дуже добре прижився в нашій кухні. Господині знають безліч смачних рецептів, пов'язаних з лавашем. Сьогодні розповім, як приготувати лаваш з крабовими паличками і огірком. Смачно!
Якщо знати, як приготувати лаваш з крабовими паличками і огірком, вважайте, що блюдо на всі випадки життя - у вас в кишені! З ним ви точно не пропадете, навіть якщо не знати звідки з'являться гості. Просто, але смачно!
- Лаваш тонкий - 2 штуки
- Крабові палички - 10 штук
- Солоний огірок - 1 штука
- Майонез - 50-70 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Зелень за смаком - За смаком
Лист лаваша розстеліть на рівній поверхнослі. У мене лавашний лист великий, ледь влазить в кадр. Нанесіть на лист лаваша тонкий шар майонезу. Краще кладіть його не дуже багато, т.К. Лаваш швидко розкисає. Під лист лаваша краще підстелити харчову плівку, щоб рулет було зручно згортати і щоб він не рвався.
На великій тертці натріть твердий сир. Розподіліть сир по всьому лаваш.
Подрібніть крабові палички. Викладіть їх поверх сиру рівномірно, так, щоб вони були розподілені по всій начинці.
Солоний огірок і зелену цибулю теж подрібніть. Огірок я просто потерла на крупній тертці, а цибуля порізала маленькими кільцями. Викладіть огірок і цибулю соледущім шаром.
Поверніть лаваш в рулет. Злегка притисніть руками. Наріжте лаваш на шматочки, покладіть його на блюдо і подайте до столу.