Яйця, фаршировані крабовими паличками і огірком
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я хочу поділитися з вами просто відмінним рецептом закуски на будь-який стіл. Розповім, як приготувати яйця, фаршировані крабовими паличками і огірком. Приступаємо швидше
Тепер і вам знаком рецепт цієї простої, але дуже смачною закуски. Відмінний варіант для святкового столу або фуршету. Закуска соковита, смачна і свіжа, а що ще потрібно для гарного, легкого страви? За бажанням можна додати в начинку трохи часнику, так смак буде пікантні!
- Яйця - 3 штуки
- Крабові палички - 5-6 штук
- Огірок - 1 штука
- Майонез - 2-3 чайних ложок
- Сіль, перець, зелень - За смаком
Ну що ж, починаємо приготування смачної закуски з того, що круто відварюємо яйця. Остужаем їх і очищаємо від шкаралупи.
Розрізаємо яйця навпіл.
Виймаємо жовтки з білків. Вони підуть в начинку і на прикрасу, а білки послужать основою. Дрібно рубаємо крабові палички.
Огірочок промиваємо і точно так само ріжемо дрібними кубиками.
Жовтки ділимо на дві частини. Одну трьом на дрібній тертці, другу подрібнюємо ножем.
В окремій ємності змішуємо всі інгредієнти, додаємо майонез і спеції, ретельно все перемішуємо.
Начиняємо білки крабової начинкою, зверху посипаємо жовтком. Яйця, фаршировані крабовими паличками і огірком, готові, смачного!