Лаваш з корейською морквою і крабовими паличками
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами не тільки проста, але і дуже красива закуска на святковий або щоденний стіл. Хочете здивувати гостей? Повторіть рецепт приготування лаваша з корейською морквою і крабовими паличками.
Якщо слідувати всім представленим нижче рекомендаціям, то у вас вийде дивно апетитний лаваш з корейською морквою і крабовими паличками в домашніх умовах, який стане родзинкою вашого столу. З компонентами начинки ви можете сміливо експериментувати, додаючи то, що вам до смаку.
- Лаваш - 1 штука
- Морква - 100 грам
- Сир - 100 грам
- Бекон - 100 грам (можна карбонат)
- Крабові палички - 100 грам
- Яйце - 3 штуки
- Огірок - 1-2 штук
1. Першим етапом буде підготовка всіх інгредієнтів начинки. Відварені яйця, бекон, сир натріть на дрібній тертці. Вимийте огірок, обсушити, теж натріть і відкиньте на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Морква можна злегка нарізати ножем. Крабові палички акуратно розділити, знявши верхній червоний шар.
2. Розкладіть на робочий стіл лаваш. При бажанні можна використовувати в рецепт приготування лаваша з корейською морквою і крабовими паличками плавлений сир або просто змастити оливковою олією, наприклад.
Викладайте тонкими смужками, чергуючи начинку. З краю покладіть червону частину паличок.
Викладайте тонкими смужками, чергуючи начинку. З краю покладіть червону частину паличок.
3. Наступним етапом потрібно акуратно і щільно згорнути рулетом. Не поспішайте, щоб шари начинки рівно загортали. Той край, де червона частина від крабових паличок, скрутіть рівно по паличок. Візьміть харчову плівку і загорніть рулет. Приберіть в холодильник мінімум на 45-60 хвилин.
4. Залишилося тільки акуратно нарізати лаваш з корейською морквою і крабовими паличками в домашніх умовах і викладіть на тарілку для подачі. При бажанні можна додати зверху зелень, листя салату, наприклад.
5. Ось така краса виходить в розрізі. Дуже красива закуска, та й до того ж, неймовірно смачна. Побалуйте себе і близьких таким апетитним рулетиком!