Рецепт Лаваш з плавленим сиром і зеленню фото

Лаваш з плавленим сиром і зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Українська кухня
Лаваш
Пісні страви
Для дітей , На швидку руку , На сніданок , Полудень , Фуршет
Страви з начинкою
Кількість порцій: 5
Час приготування: 10 хв.

Вірменський тонкий лаваш - універсальний вид хліба. Крім того, це один з видів хліба, за участю якого можна приготувати безліч різних страв.


Опис приготування:

На лаваш треба викласти начинку з інгредієнтів блюда, потім його згорнуть і обсмажити. Швидко, просто, смачно! Спробуйте!

  • Лаваш вірменський тонкий - 3 штуки
  • Плавлений сирок - 2 штуки
  • Петрушка - 10 штук
  • Цибуля зелена - 5 штук
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і перець мелений - За смаком
лаваш з плавленим сиром і зеленню - фото крок 1
1. Для приготування страви нам необхідні: тонкий лаваш, плавлений сир, майонез, сіль, перець, петрушка, Зелена цибуля.
лаваш з плавленим сиром і зеленню - фото крок 2
2. На площині розкладіть лист лаваша. Змастіть його майонезом. Не дуже багато. Зелену цибулю нарізати дрібно. Викласти на лаваш.
лаваш з плавленим сиром і зеленню - фото крок 3
3. Подрібніть петрушку. Перед нарізкою краще видалити жорсткі стволики. Вони грубо виглядають в готовій страві. Краще залишити для подрібнення тільки листочки. Подрібнену зелень викладіть на лаваш.
лаваш з плавленим сиром і зеленню - фото крок 4
4. На великій тертці натріть плавлений сир. Викладіть на лаваш. Посоліть і поперчіть за смаком.
лаваш з плавленим сиром і зеленню - фото крок 5
5. Поверніть лаваш в рулет по широкій стороні.
лаваш з плавленим сиром і зеленню - фото крок 6
6. У нас вийде ось такий довгий рулет.
лаваш з плавленим сиром і зеленню - фото крок 7
7. Далі зручно працювати кухонними ножицями. Розрізаємо рулет на сегменти.
лаваш з плавленим сиром і зеленню - фото крок 8
8. На сухій сковороді обсмажте кожен шматочок з двох сторін до появи ледь помітних рум'яних бочків. На кожній стороні по 1 хвилині.
лаваш з плавленим сиром і зеленню - фото крок 9
9. Подайте до столу. Дуже смачно як саме по собі, так і до чаю. Таке блюдо можна взяти з собою на пікнік, в дорогу. Все компактне і смачне. Склад начинки можна доповнювати на ваш розсуд.

Схожі рецепти