Лаваш з плавленим сиром і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Вірменський тонкий лаваш - універсальний вид хліба. Крім того, це один з видів хліба, за участю якого можна приготувати безліч різних страв.
На лаваш треба викласти начинку з інгредієнтів блюда, потім його згорнуть і обсмажити. Швидко, просто, смачно! Спробуйте!
- Лаваш вірменський тонкий - 3 штуки
- Плавлений сирок - 2 штуки
- Петрушка - 10 штук
- Цибуля зелена - 5 штук
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець мелений - За смаком
1. Для приготування страви нам необхідні: тонкий лаваш, плавлений сир, майонез, сіль, перець, петрушка, Зелена цибуля.
2. На площині розкладіть лист лаваша. Змастіть його майонезом. Не дуже багато. Зелену цибулю нарізати дрібно. Викласти на лаваш.
3. Подрібніть петрушку. Перед нарізкою краще видалити жорсткі стволики. Вони грубо виглядають в готовій страві. Краще залишити для подрібнення тільки листочки. Подрібнену зелень викладіть на лаваш.
4. На великій тертці натріть плавлений сир. Викладіть на лаваш. Посоліть і поперчіть за смаком.
5. Поверніть лаваш в рулет по широкій стороні.
6. У нас вийде ось такий довгий рулет.
7. Далі зручно працювати кухонними ножицями. Розрізаємо рулет на сегменти.
8. На сухій сковороді обсмажте кожен шматочок з двох сторін до появи ледь помітних рум'яних бочків. На кожній стороні по 1 хвилині.
9. Подайте до столу. Дуже смачно як саме по собі, так і до чаю. Таке блюдо можна взяти з собою на пікнік, в дорогу. Все компактне і смачне. Склад начинки можна доповнювати на ваш розсуд.