Лаваш з рибою і плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Лаваш з рибою і плавленим сиром - чудова закуска, яка підійде, як на кожен день, так і для святкового столу. Готується таке блюдо дуже просто, а головне - швидко. Спробуйте!
Приготуємо лаваш з рибою і плавленим сиром в домашніх умовах. Змащуємо вірменський лаваш шаром плавленого сиру, посипаємо подрібненою зеленню, додаємо тонко порізану рибу. Звертаємо лаваш рулетом, поміщаємо його в холодильник для просочення і охолодження. Перед подачею на стіл наріжте його порційними шматочками. Хай щастить!
- Лаваш - 1 штука
- Сьомга слабосолона - 400 грам
- Сир плавлений - 350 грам (вершковий)
- Зелень - За смаком (цибуля зелена і петрушка)
Зелень промийте і подрібніть ножем.
Розкладіть на столі лаваш, рясно змастіть його плавленим сиром, рівномірно розподіляючи його по лаваш.
Додайте зелень, основну масу потрібно посипати по краю. Іншу зелень частина - довільно.
Зніміть з сьомги шкірку, тонко наріжте рибу. Викладаємо її на лаваш.
Поверніть лаваш рулетом, потім оберніть харчовою плівкою і помістіть в холодильник (до подачі на стіл).
Безпосередньо перед подачею на стіл нарізаємо рулет з лаваша порційними шматочками. Смачного!