Рецепт Лаваш з рибою і плавленим сиром фото

Лаваш з рибою і плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир , Лаваш , Сьомга , Плавлений сир
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл , Фуршет
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 10
Час приготування: 25 хв.

Лаваш з рибою і плавленим сиром - чудова закуска, яка підійде, як на кожен день, так і для святкового столу. Готується таке блюдо дуже просто, а головне - швидко. Спробуйте!

Опис приготування:

Приготуємо лаваш з рибою і плавленим сиром в домашніх умовах. Змащуємо вірменський лаваш шаром плавленого сиру, посипаємо подрібненою зеленню, додаємо тонко порізану рибу. Звертаємо лаваш рулетом, поміщаємо його в холодильник для просочення і охолодження. Перед подачею на стіл наріжте його порційними шматочками. Хай щастить!

  • Лаваш - 1 штука
  • Сьомга слабосолона - 400 грам
  • Сир плавлений - 350 грам (вершковий)
  • Зелень - За смаком (цибуля зелена і петрушка)
лаваш з рибою і плавленим сиром - фото крок 1
Зелень промийте і подрібніть ножем.
лаваш з рибою і плавленим сиром - фото крок 2
Розкладіть на столі лаваш, рясно змастіть його плавленим сиром, рівномірно розподіляючи його по лаваш.
лаваш з рибою і плавленим сиром - фото крок 3
Додайте зелень, основну масу потрібно посипати по краю. Іншу зелень частина - довільно.
лаваш з рибою і плавленим сиром - фото крок 4
Зніміть з сьомги шкірку, тонко наріжте рибу. Викладаємо її на лаваш.
лаваш з рибою і плавленим сиром - фото крок 5
Поверніть лаваш рулетом, потім оберніть харчовою плівкою і помістіть в холодильник (до подачі на стіл).
лаваш з рибою і плавленим сиром - фото крок 6
Безпосередньо перед подачею на стіл нарізаємо рулет з лаваша порційними шматочками. Смачного!

Схожі рецепти