Рецепт Лаваш з червоною рибою і плавленим сиром фото

Лаваш з червоною рибою і плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Лаваш , Червона риба
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл , Фуршет
Страви з начинкою
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Розповім, як приготувати лаваш з червоною рибою і плавленим сиром. Вам обов'язково сподобається цей рецепт, адже все гранично просто, а поєднання смаків просто відмінне! Шедевральний рулет буде!

Опис приготування:

Рецепт приготування лаваша з червоною рибою і плавленим сиром перед вами. Сподіваюся, вам сподобається цей рецепт так само сильно, як і мені. Смачна і ніжна виходить закуска, обіцяю, вам обов'язково сподобається, так само, як і вашим домочадцям і гостям на святі, якщо ви вирішите подати цю закуску на фуршет. Спробуйте!

P.S. Перед подачею на стіл лаваш (ще не розрізаному) можна дати постояти деякий час в холодильнику, щоб менше розвалювався при нарізці.

  • Лаваш вірменський тонкий - 400 грам
  • Сир плавлений - 150 грам
  • Сьомга - 200 грам
  • Огірок - 150 грам
  • Зелень - За смаком
  • Спеції - За смаком
лаваш з червоною рибою і плавленим сиром - фото крок 1
1. Ось всі наші інгредієнти. Розстеляємо лаваші, щедро змащуємо їх плавленим сиром.
лаваш з червоною рибою і плавленим сиром - фото крок 2
2. Викладаємо тепер поверх сиру шматочки риби і огірків, додамо трохи салатного листя і зелені, загортаємо в рулет.
лаваш з червоною рибою і плавленим сиром - фото крок 3
3. Сам рулет далі ріжемо невеликими шматочками. От і все, закуска смачна готова!

Схожі рецепти