Лаваш з червоною рибою і плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати лаваш з червоною рибою і плавленим сиром. Вам обов'язково сподобається цей рецепт, адже все гранично просто, а поєднання смаків просто відмінне! Шедевральний рулет буде!
Рецепт приготування лаваша з червоною рибою і плавленим сиром перед вами. Сподіваюся, вам сподобається цей рецепт так само сильно, як і мені. Смачна і ніжна виходить закуска, обіцяю, вам обов'язково сподобається, так само, як і вашим домочадцям і гостям на святі, якщо ви вирішите подати цю закуску на фуршет. Спробуйте!
P.S. Перед подачею на стіл лаваш (ще не розрізаному) можна дати постояти деякий час в холодильнику, щоб менше розвалювався при нарізці.
- Лаваш вірменський тонкий - 400 грам
- Сир плавлений - 150 грам
- Сьомга - 200 грам
- Огірок - 150 грам
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Ось всі наші інгредієнти. Розстеляємо лаваші, щедро змащуємо їх плавленим сиром.
2. Викладаємо тепер поверх сиру шматочки риби і огірків, додамо трохи салатного листя і зелені, загортаємо в рулет.
3. Сам рулет далі ріжемо невеликими шматочками. От і все, закуска смачна готова!