Лаваш з червоною рибою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо з'єднати лаваш з червоною рибою і м'яким плавленим сиром, вийде дуже смачна закуска на швидку руку. Її можна брати на роботу, давати дітям до школи, а також вживати на природі.
Якщо раптово нагрянули гості, таке нехитре, але від цього не менш смачна страва буде дуже до речі! Для того щоб приготувати лаваш з червоною рибою і сиром, знадобиться всього кілька хвилин вашого часу, але зате такі ласощі розійдеться "на ура" . Рецепт, як приготувати лаваш з червоною рибою і сиром, вам на допомогу!
- Сьомга солона - 150 грам
- Сир плавлений - 200 грам
- Рукола - 1 пучок
- Тонкий лаваш - 1 штука
Солону сьомгу наріжте невеликими тонкими шматочками.
Рукколу і іншу зелень (якщо використовуєте) помийте і подрібніть. Можна просто порвати її на шматочки руками, а можна нарізати за допомогою ножа.
Розподіліть плавлений сир кімнатної температури по лаваш, а рівномірно зверху - шматочки сьомги.
Посипте сир і рибу зверху зеленню.
Поверніть все в рулет, НЕ загортаючи краю. Смачного!