Омлет з сиром і червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)
Що я точно люблю і готова є хоч кожен день, так це червону солону рибу. Вона підходить для різних закусок, салатів і основних страв. Сьогодні зупинимося на святковому варіанті. Читайте!
Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати омлет з сиром і червоною рибою, якщо ви шукайте оригінальну закуску. Вона являє собою рулет, який нарізають шматками для подачі. Поєднання інгредієнтів в начинці перевірено часом. Омлет стане зовнішньою оболонкою, замість звичного нам лаваша.
- Майонез - 100 грам
- Червона риба малосольная - 200 грам
- Сир - 100 грам
- Яйце - 4 штуки
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Для початку приготуйте омлет. Збийте майонез з яйцями.
Потім додайте борошно. Замісити густе тісто.
На деко, застелений пергаментним папером вилийте тісто і розрівняйте.
Запікайте омлет 25 хвилин в духовій шафі при 180 градусах.
А поки омлет печеться, наріжте червону рибу смужками.
Готовий омлет змастіть сирним сиром, а зверху розподіліть рибне філе.
Потім поверніть в рулет і приберіть його в харчову плівку.
Через 1 годину закуска буде готова. Наріжте рулет і подавайте до столу. Смачного!