Рецепт Лаваш з червоною рибою фото

Лаваш з червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Лаваш , Червона риба
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет , Новий рік , Різдво
Страви з начинкою
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У вас раптові гості, а потрібно щось приготувати на швидку руку? Рекомендую зробити відмінну закуску з лаваша і червоної риби. Готується швидко, а з'їдається ще швидше, суцільні плюси! Спробуйте!

Опис приготування:

Така закуска - ідеально вдалий варіант для будь-якого столу. Тому готую страву дуже часто. Можу з упевненістю сказати, що жодне свято в моєму домі без нього не обходиться. Ділюся рецептом, як приготувати лаваш з червоною рибою. Запам'ятовуємо!

  • Лаваш - 1 штука
  • Форель - 200 грам
  • Сир вершковий - 200 грам (плавлений)
  • Зелень - За смаком (кріп і цибулю)
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і перець - За смаком
лаваш з червоною рибою - фото крок 1
1. Змішуємо вершковий сир з подрібненою зеленню, додаємо лимонний сік. Все перемішуємо до однорідності.
лаваш з червоною рибою - фото крок 2
2. Форель нарізаємо тонкими скибочками.
лаваш з червоною рибою - фото крок 3
3. Змащуємо лаваш вершковим сиром із зеленню. Рівномірно розкладаємо форель, присипаємо перцем і сіллю.
лаваш з червоною рибою - фото крок 4
4. Звертаємо лаваш в щільний рулет. Загортаємо його в харчову плівку і кладемо в холодильник на 1 час.
Перед подачею на стіл нарізаємо рулет порційними шматочками. Смачного!

Схожі рецепти