Лаваш з червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)
У вас раптові гості, а потрібно щось приготувати на швидку руку? Рекомендую зробити відмінну закуску з лаваша і червоної риби. Готується швидко, а з'їдається ще швидше, суцільні плюси! Спробуйте!
Така закуска - ідеально вдалий варіант для будь-якого столу. Тому готую страву дуже часто. Можу з упевненістю сказати, що жодне свято в моєму домі без нього не обходиться. Ділюся рецептом, як приготувати лаваш з червоною рибою. Запам'ятовуємо!
- Лаваш - 1 штука
- Форель - 200 грам
- Сир вершковий - 200 грам (плавлений)
- Зелень - За смаком (кріп і цибулю)
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком
1. Змішуємо вершковий сир з подрібненою зеленню, додаємо лимонний сік. Все перемішуємо до однорідності.
2. Форель нарізаємо тонкими скибочками.
3. Змащуємо лаваш вершковим сиром із зеленню. Рівномірно розкладаємо форель, присипаємо перцем і сіллю.
4. Звертаємо лаваш в щільний рулет. Загортаємо його в харчову плівку і кладемо в холодильник на 1 час.
Перед подачею на стіл нарізаємо рулет порційними шматочками. Смачного!
Перед подачею на стіл нарізаємо рулет порційними шматочками. Смачного!