Лаваш, фарширований червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже легка і ситна закуска з простих інгредієнтів: лаваша, червоної риби і зелені з вершковим сиром. Лаваш, фарширований червоною рибою, підійде на будь-який святковий захід. Рекомендую!
Приготуємо лаваш, фарширований червоною рибою, в домашніх умовах. Змішуємо вершковий сир з подрібненим кропом і соком лимона. Отриманою масою змащуємо лаваш, зверху викладаємо скибочки червоної риби. Скручуємо лаваш рулетом, замотавши його в плівку. Прибираємо блюдо в холодильник на 2-3 годину. Потім дістаємо і нарізаємо порційними шматочками. Хай щастить!
- Лаваш - 1 штука
- Червона риба слабосоленої - 200 грам (філе)
- Сир вершковий - 200 грам
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Кріп - 1 штука (пучок)
Червону рибу нарізаємо дуже тонкими скибочками.
У невеликій тарілці змішуємо подрібнений кріп, лимонний сік і вершковий сир. Перемішуємо до однорідної маси.
Розкладаємо на столі лаваш і рівномірно змащуємо його сирною масою.
Викладаємо зверху скибочки риби.
Поверніть лаваш рулетом і замотайте в харчову плівку. Помістіть в холодильник на кілька годин.
Витягуємо рулет з холодильник і нарізаємо порційними шматочками.
Смачного!