Рецепт Лаваш, фарширований червоною рибою фото

Лаваш, фарширований червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Риба та морепродукти , Лаваш , Червона риба
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Фуршет , Новий рік
Фаршировані
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 20 хв.

Дуже легка і ситна закуска з простих інгредієнтів: лаваша, червоної риби і зелені з вершковим сиром. Лаваш, фарширований червоною рибою, підійде на будь-який святковий захід. Рекомендую!

Опис приготування:

Приготуємо лаваш, фарширований червоною рибою, в домашніх умовах. Змішуємо вершковий сир з подрібненим кропом і соком лимона. Отриманою масою змащуємо лаваш, зверху викладаємо скибочки червоної риби. Скручуємо лаваш рулетом, замотавши його в плівку. Прибираємо блюдо в холодильник на 2-3 годину. Потім дістаємо і нарізаємо порційними шматочками. Хай щастить!

  • Лаваш - 1 штука
  • Червона риба слабосоленої - 200 грам (філе)
  • Сир вершковий - 200 грам
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Кріп - 1 штука (пучок)
лаваш, фарширований червоною рибою - фото крок 1
Червону рибу нарізаємо дуже тонкими скибочками.
лаваш, фарширований червоною рибою - фото крок 2
У невеликій тарілці змішуємо подрібнений кріп, лимонний сік і вершковий сир. Перемішуємо до однорідної маси.
лаваш, фарширований червоною рибою - фото крок 3
Розкладаємо на столі лаваш і рівномірно змащуємо його сирною масою.
лаваш, фарширований червоною рибою - фото крок 4
Викладаємо зверху скибочки риби.
лаваш, фарширований червоною рибою - фото крок 5
Поверніть лаваш рулетом і замотайте в харчову плівку. Помістіть в холодильник на кілька годин.
лаваш, фарширований червоною рибою - фото крок 6
Витягуємо рулет з холодильник і нарізаємо порційними шматочками.
лаваш, фарширований червоною рибою - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти