Рецепт Лаваш з цибулею і яйцем фото

Лаваш з цибулею і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Яйця , Лаваш , Цибуля , Зелена цибуля
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На природу
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Простий рецепт приготування відмінних пиріжків з лаваша! Можете приготувати в якості закуски або взяти з собою на природу. Дивіться як приготувати лаваш з цибулею і яйцем. Це дуже просто!

Опис приготування:

Якщо вам набридло робити просто яєчню або омлет, пропоную зробити альтернативну закуску з яйця з лавашем. Лаваш намагайтеся вибирати м'який, щоб він не кришився. Всього для приготування лаваша з яйцем і цибулею нам знадобиться 4 яйця. Три яйця - в начинку, їх краще відварити заздалегідь, одне яйце - для панірування.

  • Лаваш - 1 штука
  • Цибуля зелена - 150 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Приправа - 0, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - - За смаком
лаваш з цибулею і яйцем - фото крок 1
Цибуля зелена поріжте дрібно.
лаваш з цибулею і яйцем - фото крок 2
Відваріть круто яйця, потім натріть їх на тертці, додайте цибуля зелена, сіль і poperčite.
лаваш з цибулею і яйцем - фото крок 3
Лаваш розділіть на частини. У центр викладіть по одній-дві їдальні ложки начинки. Загорніть шматочки лаваша конвертом або як фарширований млинець.
лаваш з цибулею і яйцем - фото крок 4
Одне сире яйце збийте злегка з коханою приправою. Умочіть кожен конверт в яйце з усіх боків.
лаваш з цибулею і яйцем - фото крок 5
Обсмажте на розігрітій сковороді в рослинному маслі з двох боків до рум'яної скоринки.
лаваш з цибулею і яйцем - фото крок 6
Готовий лаваш з цибулею і яйцем подавайте з овочами або сметаною. Смачного!

Схожі рецепти