Лаваш з цибулею і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт приготування відмінних пиріжків з лаваша! Можете приготувати в якості закуски або взяти з собою на природу. Дивіться як приготувати лаваш з цибулею і яйцем. Це дуже просто!
Якщо вам набридло робити просто яєчню або омлет, пропоную зробити альтернативну закуску з яйця з лавашем. Лаваш намагайтеся вибирати м'який, щоб він не кришився. Всього для приготування лаваша з яйцем і цибулею нам знадобиться 4 яйця. Три яйця - в начинку, їх краще відварити заздалегідь, одне яйце - для панірування.
- Лаваш - 1 штука
- Цибуля зелена - 150 грам
- Яйця - 4 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Приправа - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - - За смаком
Цибуля зелена поріжте дрібно.
Відваріть круто яйця, потім натріть їх на тертці, додайте цибуля зелена, сіль і poperčite.
Лаваш розділіть на частини. У центр викладіть по одній-дві їдальні ложки начинки. Загорніть шматочки лаваша конвертом або як фарширований млинець.
Одне сире яйце збийте злегка з коханою приправою. Умочіть кожен конверт в яйце з усіх боків.
Обсмажте на розігрітій сковороді в рослинному маслі з двох боків до рум'яної скоринки.
Готовий лаваш з цибулею і яйцем подавайте з овочами або сметаною. Смачного!