Лаваш з куркою і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Продовжуючи тему страв з лаваша, хочу поділитися ще одним рецептом такого смачного страви.
Час осінніх пікніків в самому розпалі. Готуємо страви для цих святкових днів.
- Яйце куряче відварене - 2 штуки
- Окіст курячий копчений - 400 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Лаваш тонкий - 2 штуки
- Майонез - За смаком
Лист лаваша викладіть на рівну поверхню. Змастіть його майонезом з одного боку.
Твердий сир натріть на тертці. Викладіть сир на лаваш.
З стегенця зріжте м'ясо. Дрібно його наріжте і викладіть поверх сиру.
Відварене куряче яйце очистіть від шкаралупи і наріжте кубиками. Викладіть на лаваш.
Поверніть лаваш в рулетик. Зверху злегка притисніть, щоб всі складові міцно схопилися і не висипалися.
Перед подачею наріжте лаваш на невеликі рулетики.