Лаваш з яйцем і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
З лавашем є безліч закусок, я хочу запропонувати вам приготувати мою улюблену. У лаваші не тільки яйце і шпинат, я додаю сметану і тертий сир… Це смачно в будь-якому вигляді, і можна взяти з собою!
Лаваш знадобиться великий прямокутний, щоб можна було розділити його на 6 квадратиків, в які загортаємо начинку і смажимо на сковороді. Все максимально просто і смачно! дивіться, як приготувати лаваш з яйцем і шпинатом!
- Лаваш тонкий - 1 штука
- Яйце велике - 2 штуки
- Сир - 60 грам
- Крем - 60 грам
- Шпинат - 1 пучок
- Петрушка - 1 пучок
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок (для смаження)
Підготуйте продукти: відваріть яйця круто, вимийте зелень.
Шпинат покладіть в глибоку посудину, обдайте окропом, зливний vodu.
Всю зелень поріжте дрібно: Зелена цибуля, шпинат, петрушку.
Поріжте варені яйця. Якщо вони дрібні, то відваріть три штуки. З'єднайте яйця з зеленню, додайте дрібку солі, перцю, перемішайте начинку.
Розділіть лаваш на 6 квадратиків.
На кожен квадратик покладіть по столовій ложці начинки зі шпинату і яєць, зверху -
Чайну ложечку сметани.
Чайну ложечку сметани.
На сметану покладіть щіпку тертого сиру, приблизно по 10 г на кожен квадратик.
Загорніть конвертиком лаваш. Те ж саме виконайте з іншим лавашем і начинкою.
Розігрійте рослинне масло на сковороді, викладайте конвертики "швом" вниз і засмажувати до рум'яної скоринки. Переверніть і обсмажте з іншого боку.