Рецепт Лаваш з яйцем і шпинатом фото

Лаваш з яйцем і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Яйця, Лаваш, Шпинат
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На природу, На сніданок
Страви з начинкою

З лавашем є безліч закусок, я хочу запропонувати вам приготувати мою улюблену. У лаваші не тільки яйце і шпинат, я додаю сметану і тертий сир… Це смачно в будь-якому вигляді, і можна взяти з собою!

Лаваш знадобиться великий прямокутний, щоб можна було розділити його на 6 квадратиків, в які загортаємо начинку і смажимо на сковороді. Все максимально просто і смачно! дивіться, як приготувати лаваш з яйцем і шпинатом!

  • Лаваш тонкий - 1 штука
  • Яйце велике - 2 штуки
  • Сир - 60 грам
  • Крем - 60 грам
  • Шпинат - 1 пучок
  • Петрушка - 1 пучок
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок (для смаження)
лаваш з яйцем і шпинатом - фото крок 1
Підготуйте продукти: відваріть яйця круто, вимийте зелень.
лаваш з яйцем і шпинатом - фото крок 2
Шпинат покладіть в глибоку посудину, обдайте окропом, зливний vodu.
лаваш з яйцем і шпинатом - фото крок 3
Всю зелень поріжте дрібно: Зелена цибуля, шпинат, петрушку.
лаваш з яйцем і шпинатом - фото крок 4
Поріжте варені яйця. Якщо вони дрібні, то відваріть три штуки. З'єднайте яйця з зеленню, додайте дрібку солі, перцю, перемішайте начинку.
лаваш з яйцем і шпинатом - фото крок 5
Розділіть лаваш на 6 квадратиків.
лаваш з яйцем і шпинатом - фото крок 6
На кожен квадратик покладіть по столовій ложці начинки зі шпинату і яєць, зверху -
Чайну ложечку сметани.
лаваш з яйцем і шпинатом - фото крок 7
На сметану покладіть щіпку тертого сиру, приблизно по 10 г на кожен квадратик.
лаваш з яйцем і шпинатом - фото крок 8
Загорніть конвертиком лаваш. Те ж саме виконайте з іншим лавашем і начинкою.
лаваш з яйцем і шпинатом - фото крок 9
Розігрійте рослинне масло на сковороді, викладайте конвертики "швом" вниз і засмажувати до рум'яної скоринки. Переверніть і обсмажте з іншого боку.

Схожі рецепти