Рецепт Лаваш зі шпинатом фото

Лаваш зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Овочі , Лаваш , Шпинат
Пісні страви
На полуденок
Страви з начинкою
Кількість порцій: 12
Час приготування: 30 хв.

Шпинат, як і будь-яка інша зелень, дуже корисний для організму. Але мало хто їстимуть його"просто так" (тим більше діти). Саме в таких випадках рятує рецепт, як приготувати лаваш зі шпинатом.

Опис приготування:

Люблю обсмажувати лаваш, тоді у нього виходить хрустка і рум'яна кірочка. У мене шпинат був заморожений, поэтому я "припустил" його на сковороді з вершковим маслом. Свіжий шпинат можна тільки помити, нашаткувати і змішати з іншими інгредієнтами. Мені дуже до душі така начинка, тому рекомендую її всім.

  • Лаваш - 3 штуки
  • Яйце - 4 штуки
  • Шпинат - 900 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Вершкове масло - За смаком
  • Сіль і чорний мелений перець - За смаком
лаваш зі шпинатом - фото крок 1
1. Насамперед дістаю з упаковки лаваш, кожен лист розрізаю на 4 шматочка.
лаваш зі шпинатом - фото крок 2
2. У сковороді розтоплюю шматочок вершкового масла і додаю заморожений шпинат. Нарізаю цибулю півкільцями, відправляю його до шпинату, зелена цибуля мою і нарізаю, додаю в сковороду, перемішую, солю і перчу за смаком.
лаваш зі шпинатом - фото крок 3
3. Відварюю яйця, натираю їх на тертці, змішую яйця зі шпинатом. Кожен шматочок лаваша розкладаю на столі, викладаю по центру начинку, загортаю конвертиком.
лаваш зі шпинатом - фото крок 4
4. Те ж саме проробляю і з іншими шматочками лаваша.
лаваш зі шпинатом - фото крок 5
5. Сковороду розігріваю, додаю шматочок вершкового масла, обсмажую лаваш з двох сторін.
лаваш зі шпинатом - фото крок 6
6. Готові конвертики подаю до столу гарячими, смачного!

Схожі рецепти