Рецепт Баранина зі шпинатом фото

Баранина зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

На основне хочу запропонувати вам апетитний і дуже класний варіант, як приготувати баранину зі шпинатом. Ніжне м'ясо в поєднанні з зеленню - це неймовірно смачно!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування баранини зі шпинатом хороший тим, що його можна використовувати як з гарніром, так і без. Неймовірне поєднання різних ароматних спецій робить блюдо чудовим. Спробуйте повторити його будинку і ви не пошкодуєте.

  • Баранина - 700 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Імбир - 2 чайних ложки
  • Куркума - 1 Чайна ложка
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Помідори - 3-4 штук
  • Шпинат - 2 пучка
  • Гострий перець - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Лимон - 0.5 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
баранина зі шпинатом - фото крок 1
1. М'ясо вимийте, обсушити і наріжте середніми шматочками. На сковороду налийте трохи олії і обсмажте баранину на сильному вогні до золотистої скоринки.
баранина зі шпинатом - фото крок 2
2. У сотейнику з товстим дном розігрійте трохи олії і обсмажте нарізану півкільцями цибулю.
баранина зі шпинатом - фото крок 3
3. Очистіть і подрібніть часник з імбиром. Наріжте вимите помідори і підготуйте спеції.
баранина зі шпинатом - фото крок 4
4. Викладіть до цибулі спеції, перемішайте як слід. Крім зазначених вище, в рецепт приготування баранини зі шпинатом можете використовувати і інші спеції і прянощі за смаком.
баранина зі шпинатом - фото крок 5
5. До обсмаженої цибулі додайте помідори і потримайте на вогні ще 3 хвилини.
баранина зі шпинатом - фото крок 6
6. Влийте в сотейник трохи бульйону або гарячої води. Подрібніть занурювальним блендером все до однорідності.
баранина зі шпинатом - фото крок 7
7. Додайте ще води або бульйону, викладіть в сотейник обсмажене м'ясо. Доведіть до кипіння, всипте ще дрібку солі і накрийте кришкою. Гасіть м'ясо близько 2.5 годин на дуже повільному вогні.
баранина зі шпинатом - фото крок 8
8. Ще один варіант, як зробити баранину зі шпинатом ніжною і соковитою - це запекти в духовці.
баранина зі шпинатом - фото крок 9
9. До готового м'яса додайте шпинат (в даному випадку заморожений, але можете взяти і свіжий, попередньо його вимивши, обсушити і нарізавши).
баранина зі шпинатом - фото крок 10
10. На повільному вогні тушкуйте до м'якості. В кінці додайте трохи меленого гострого перцю і сік половинки лимона.
Ось така апетитна баранина зі шпинатом в домашніх умовах вийшла.
Смачного!

Схожі рецепти