Млинці зі шпинатом, беконом і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам, як приготувати млинці зі шпинатом, беконом і грибами. Поєднання воістину цікаве. Подавати блюдо можна і на сніданок, і на обід, і на полуденок. Спробуйте!
Дані млинці унікальні тим, що шпинат йде не просто в начинку, а входить до складу тесту, що дає забарвлення готовому млинцю і покращує його смак і корисність, бо ми рідко їмо такі продукти.
- Яйця - 2 штуки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Молоко - 1 Склянка
- Окріп - 1 Склянка
- Борошно - 1, 5 склянки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Сир - 200 грам
- Гриби мариновані - 100 грам (сіль і перець за смаком )
- Бекон - 200-300 грам
1. Для приготування млинцевого тесту в миску помістіть яйця, цукор, сіль і розпушувач. Збийте вінчиком.
2. Влийте до збитих яєць окріп, слідом за ним - холодне молоко. Збийте. Яйця не згорнуться.
3. Просійте борошно, замісіть тісто для млинців.
4. Введіть в тісто рослинне масло. Я використовую оливкову.
5. Розмішайте. З отриманого тесту звично смажимо млинці.
6. Ось такі млинці у мене вийшли.
7. Натріть на крупній тертці твердий сир. На кожен млинець викладіть сир.
8. Наріжте шампіньйони мариновані і подрібніть бекон. Викладіть їх зверху на сир.
9. Поверніть млинчики конвертиком і, полив сметаною, подайте до столу.