Яйця кокот зі шпинатом і беконом
(покроковий рецепт з фото)
Шукайте відмінний варіант сніданку, тому що звична яєчня і омлет набридли? Сьогодні я розповім, як приготувати оригінальні яйця кокот зі шпинатом і беконом. Приступимо до приготування страви!
Тепер ви можете внести в список своїх улюблених сніданків ще один рецепт. Яйця кокот подарують вам багато енергії і гарний настрій на цілий день. Як на мене, це відмінний варіант сніданку, адже він ситний, корисний і шалено смачний. Особливо з тостами
- Яйця - 4 штуки
- Бекон - 50 грам
- Крем nezhirnaya - 100 грам
- Шпинат - 150 грам
- Цільнозерновий хліб - 4 скибочки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль, спеції - За смаком
1
Беконнарізаємо тонкими скибочками, обсмажуємо його на розпеченій сухій сковороді протягом 2 хвилин. За цей час він встигне віддати жир і придбає золотисту скориночку.
2
До бекону додаємо сметану і ретельно все перемішуємо. Шпинаттим часом промиваємо і дрібно нарізаємо.
Кокотниці змащуємо вершковим маслом. Викладаємо на дно форми шпинат, потім бекон зі сметаною, а після розбиваємо в кожну форму по одному яйцю. Зверху посипаємо улюбленими спеціями за смаком.
Кокотниці змащуємо вершковим маслом. Викладаємо на дно форми шпинат, потім бекон зі сметаною, а після розбиваємо в кожну форму по одному яйцю. Зверху посипаємо улюбленими спеціями за смаком.
3
Духовку розігріваємо до 220 градусів і відправляємо в неї кокотніци з яйцями на 5-6 хвилин.
Сніданок готовий, смачного! Подавати яйця кокот потрібно з тостами, приготованими з цільнозернового хліба.
Сніданок готовий, смачного! Подавати яйця кокот потрібно з тостами, приготованими з цільнозернового хліба.