Яйця, запечені з грибами і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже оригінальне блюдо - яйця, запечені з грибами і шпинатом. Його можна подати як пізній сніданок для компанії. Єдиний недолік - блюдо треба їсти відразу, розігріву воно не підлягає.
Яйця, запечені з грибами і шпинатом, готуються в духовці при 220 градусах від 15 до 30 хвилин на ваш смак. Примітно, що всі яйця виходять різної консистенції. По краях більш тверді, ніж в середині. Якщо компанія невелика, то зменшите рецептуру в 2-3 рази. Сиром яйця можна посипати відразу, як тільки дістанете форму з печі або посипте яйця сиром ще до випічки. Успіхів і приємного апетиту!
- Яйце - 12 штук
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Гриби - 450 грам
- Шпинат - 900 грам
- Перець - За смаком
- Горіх мускатний - За смаком
- Пармезан тертий - 6 Ст. Ложок
Взяти свіжий шпинат.
Шпинат відварити.
На сковороді обсмажити цибулю і часник, додайте гриби.
Коли рідина випарується, додайте вершки і спеції і нарізаний шпинат.
Покладіть готові гриби в форму для запікання і зробіть поглиблення для яєць.
У поглиблення помістіть яйця, посипте пармезаном і запікайте в духовці.
Через півгодини страва готова.
Смачного!