Запечені цукіні зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите прості овочеві страви, тоді сміливо беріть на замітку цей класний рецепт. У поєднанні з панірувальних крихтою і тертим сиром виходить дивно апетитне страви. Рекомендую!
Поспішаю поділитися з вами ідеєю, як приготувати запечені цукіні зі шпинатом. Ця страва може бути як повноцінним гарячим, так і гарніром до м'яса або риби, наприклад. Весь процес займе менше години, а активні дії - всього близько 20 хвилин. Шпинат дуже зручно використовувати замороженим, але підійде і свіжий. Спробувати точно варто!
- Шпинат - 300 грам (заморожений)
- Cukini - 2 штуки
- Сир - 1/4 склянки (тертий)
- Панірувальні сухарі - 1/4 склянки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Сіль і спеції - За смаком (часник, зелень, перець і т.Д.)
1. Цукіні вимийте, обсушити, наріжте невеликими кубиками.
2. Викладіть в невеликий сотейник з водою, доведіть до кипіння. Проваріть на середньому вогні хвилин 7. Обсушити.
3. Шпинат відкиньте на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
4. У глибокій мисці з'єднайте овочі з панірувальними сухарями, тертим сиром, сіллю і спеціями. Вбийте яйце і все перемішайте.
5. Викладіть все в жароміцних форму.
6. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку і запікайте до рум'яної близько 30-40 хвилин.
Смачного!
Смачного!