Рецепт Запечені цукіні з сирною паніруванням фото

Запечені цукіні з сирною паніруванням
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Цукіні, Пармезан
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарніри

Оскільки овочі вже можна купити за доступними цінами, так чому б не скористатися цим? Рекомендую ситну і смачну овочеву закуску, як приготувати запечені цукіні з сирною паніруванням.

Замість цукіні можна використовувати звичайні кабачки, тільки вибирайте щільні. Найкраще підійде саме пармезан, але не варто відмовляти собі в приготуванні, якщо у вас є інший твердий сир. Подавайте закуску теплою або вже остигнула. Зберігайте залишки в холодильнику.

  • Цукіні - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 3/4 склянки
  • Пармезан - 150 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
запечені цукіні з сирною паніруванням - фото крок 1
1. Вимийте цукіні, наріжте тонкими кружечками. Натріть на крупній тертці сир. Розігрійте духовку до 220 градусів.
запечені цукіні з сирною паніруванням - фото крок 2
2. Змішайте панірувальні сухарі з тертим сиром, сіллю і перцем.
запечені цукіні з сирною паніруванням - фото крок 3
3. У миску до цукіні додайте рослинне масло і перемішайте.
запечені цукіні з сирною паніруванням - фото крок 4
4. Кожен шматочок гарненько обваляйте в сирній паніровці.
запечені цукіні з сирною паніруванням - фото крок 5
5. Викладіть цукіні на деко в один шар.
запечені цукіні з сирною паніруванням - фото крок 6
6. Надішліть на 15 хвилин в заздалегідь розігріту духовку.
запечені цукіні з сирною паніруванням - фото крок 7
7. Готову закуску перекладіть в тарілку і подавайте теплою до столу.

Схожі рецепти