Запечені цукіні з сирною паніруванням
(покроковий рецепт з фото)
Оскільки овочі вже можна купити за доступними цінами, так чому б не скористатися цим? Рекомендую ситну і смачну овочеву закуску, як приготувати запечені цукіні з сирною паніруванням.
Замість цукіні можна використовувати звичайні кабачки, тільки вибирайте щільні. Найкраще підійде саме пармезан, але не варто відмовляти собі в приготуванні, якщо у вас є інший твердий сир. Подавайте закуску теплою або вже остигнула. Зберігайте залишки в холодильнику.
- Цукіні - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 3/4 склянки
- Пармезан - 150 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
1. Вимийте цукіні, наріжте тонкими кружечками. Натріть на крупній тертці сир. Розігрійте духовку до 220 градусів.
2. Змішайте панірувальні сухарі з тертим сиром, сіллю і перцем.
3. У миску до цукіні додайте рослинне масло і перемішайте.
4. Кожен шматочок гарненько обваляйте в сирній паніровці.
5. Викладіть цукіні на деко в один шар.
6. Надішліть на 15 хвилин в заздалегідь розігріту духовку.
7. Готову закуску перекладіть в тарілку і подавайте теплою до столу.