Запечена під паніруванням тілапія
(покроковий рецепт з фото)
У скарбничку з простими стравами пропоную вам додати цю ідею, як приготувати запечену під паніруванням тилапию. Такі варіанти завжди приходять на виручку зайнятим господаркам Швидко і смачно!
Мінімум інгредієнтів, процес, який займає не більше 20 хвилин, і відмінний результат на виході. Блюдо корисне, відмінно підійде не тільки для дорослих, але і для дітей. Сухарики надають пікантність і чудову корочку рибку. Коли потрібно швидко придумати що-небудь на обід або вечерю, спробуйте повторити цей рецепт.
- Файл тілапія - 4 штуки
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
1. Увімкніть духовку, нехай гріється до 200 градусів. Вимийте, обсушити і викладіть на деко, застелене пергаментом або фольгою, філе риби. Підсолити за смаком, можна додати трохи перцю.
2. Розтопити вершкове масло і підготуйте сухарики.
3. Змастіть тилапию маслом і присипте паніровці. Надішліть в духовку, запікайте до готовності (хвилин 15).
4. Запечена під паніруванням тілапія готова. Смачного!