Рецепт Запечена під паніруванням тілапія фото

Запечена під паніруванням тілапія
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти , Тілапія
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

У скарбничку з простими стравами пропоную вам додати цю ідею, як приготувати запечену під паніруванням тилапию. Такі варіанти завжди приходять на виручку зайнятим господаркам Швидко і смачно!

Опис приготування:

Мінімум інгредієнтів, процес, який займає не більше 20 хвилин, і відмінний результат на виході. Блюдо корисне, відмінно підійде не тільки для дорослих, але і для дітей. Сухарики надають пікантність і чудову корочку рибку. Коли потрібно швидко придумати що-небудь на обід або вечерю, спробуйте повторити цей рецепт.

  • Файл тілапія - 4 штуки
  • Панірувальні сухарі - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
запечена під паніруванням тілапія - фото крок 1
1. Увімкніть духовку, нехай гріється до 200 градусів. Вимийте, обсушити і викладіть на деко, застелене пергаментом або фольгою, філе риби. Підсолити за смаком, можна додати трохи перцю.
запечена під паніруванням тілапія - фото крок 2
2. Розтопити вершкове масло і підготуйте сухарики.
запечена під паніруванням тілапія - фото крок 3
3. Змастіть тилапию маслом і присипте паніровці. Надішліть в духовку, запікайте до готовності (хвилин 15).
запечена під паніруванням тілапія - фото крок 4
4. Запечена під паніруванням тілапія готова. Смачного!

Схожі рецепти