Тілапія запечена (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Тут ви дізнаєтеся, як приготувати тилапию запечену (простий рецепт) - варіант вечері або обіду, а також гарячого страви на святковий стіл. М'ясо тілапії виходить ніжним, ароматним і соковитим.
За допомогою цього рецепта можна запекти філе практично будь-якої риби. Головне, щоб воно було свіжим. Маслини, петрушка, базилік, часник і інші прянощі служать більше як ароматична, НЕ vkusovoy добавки. Помідори і цибулю найкраще нарізати тонкими скибочками, щоб вони віддали більше соку філе. Раджу вам чергувати шари інгредієнтів, так блюдо буде виглядати дуже красивим в розрізі.
- Файл тілапія - 500 грам (або філе будь-якої іншої риби)
- Помідор - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Жовток - 2 штуки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Маслини - 6-7 штук
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Базилік - За смаком
- Чорний перець - За смаком
1. Приготуйте соус: змішайте гірчицю, сіль, жовтки. Збийте масу блендером так, щоб вона збільшилася в обсязі і побіліла. Відставте соус.
2. Лук і помідори наріжте тонкими пластинками, часник подрібніть ножем. Додайте каперси. Наріжте маслини, зелень. Філе риби наріжте, сіль і poperčite, відправте в духовку і запечіть протягом 10 хвилин до напівготовності.
3. Змастіть рибу соусом, викладіть нарізану зелень з часником, цибулею, kapersami і maslinami. Накрийте зелень помідорами, приправити сіллю. Надішліть в розігріту духовку на 10 хвилин. Смачного!