Рецепт Смажена тілапія фото

Смажена тілапія
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Риба та морепродукти, Тілапія
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Смажена тілапія відмінна для обіду і чудова на вечерю. Це - біла риба, легка, але ситна. Краще, звичайно, смажити свіже філе тілапії, НЕ морозиво. Воно набагато соковитіше і смачніше. Приступимо!

Смажена тілапія готується просто і швидко. Філе риби - ніжне, біле, а готове просто тане в роті. Смажену тилапию можна подати з майонезом або соусом, заснованому на майонезі або вершках. До риби срекомендую рис.

  • Файл тілапія - 3-4 штук
  • Панірувальні сухарі - 1/3 склянки
  • Мелені горіхи - 1/3 склянки (найсмачніше - мелені пекан)
  • Петрушка (пучок) - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
смажена тілапія - фото крок 1
1. У мисці змішайте панірувальні сухарі, мелені горіхи, а також промиту і подрібнену петрушку.
смажена тілапія - фото крок 2
2. У сковороді на середньому вогні розтопіть і розігрійте вершкове масло. Філе поперчіть, посоліть і відправляйте на масло в сковороду.
смажена тілапія - фото крок 3
3. Смажте рибу протягом 3-4 хвилин з одного боку, потім переверніть і викладіть на філе тілапії зверху суміш з панірувальних сухарів і молотогоо горіха.
смажена тілапія - фото крок 4
4. Сковороду прикрийте кришкою і залиште на три хвилини.
смажена тілапія - фото крок 5
5. Коли масло буде пузиритися, а суміш горіхів з сухарями стане хрусткою, смажену тилапию можна буде вимикати.
смажена тілапія - фото крок 6
6. Подавайте смажену тилапию з улюбленим соусом і гарніром - рисом або картоплею. Смачного!

Схожі рецепти