Рецепт Тілапія смажена фото

Тілапія смажена
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Риба та морепродукти , Тілапія
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Чесно кажучи, я не м'ясоїд. Мені до душі більше риба. Тому 2 рази в тиждень я готую саме її. Пробую різні рецепти, але вибираю ті, що легше і швидше, але не менш смачні, як цей.

Опис приготування:

Подивіться, як приготувати тилапию, смажену в клярі. Цей вид відомий тим, що в ньому мало кісток. Філе виходить соковитим і м'яким. А ще у страви немає неприємного рибного запаху. На гарнір відмінно підійде картопля або спагетті. А ще не забудьте про соус, від гострого смаку краще відязикатися.

  • Тілапія - 800 грам (філе)
  • Яйце - 2 штуки
  • Сухарі паніровочні - 10 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Приправа для риби - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
тілапія смажена - фото крок 1
Філе промийте та висушіть.
тілапія смажена - фото крок 2
Натріть рибу приправою і залиште її на 15 хвилин маринуватися.
тілапія смажена - фото крок 3
У мисці збийте яйця. Умочіть в них філе.
тілапія смажена - фото крок 4
Потім тилапию обваляйте в сухарях.
тілапія смажена - фото крок 5
Обсмажте рибу в розігрітій олії з обох сторін 5 хвилин. Подавайте блюдо з гарніром. Смачного!

Схожі рецепти