Рецепт Риба тілапія фото

Риба тілапія
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня , Марокканська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Фрукти , Часник , Лимон , Тілапія
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Рецепт для любителів смачного і здорового харчування. Риба тілапія не вимагає багато часу для готування. Ви можете її запекти в духовці або на грилі, так вона збереже більше корисних речовин.

Опис приготування:

Така рибка чудово підійде до будь-якого гарніру. Це можуть бути каші, картопля, макарони. Риба також прекрасно поєднується з запеченими овочами. У рецепті немає нічого складного, до того ж цей спосіб дозволяє вільно розпоряджатися часом, адже не треба постійно стежити за процесом, і зберігає рибу соковитою.

  • Файл тілапія - 4 штуки
  • Сік лимона - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка (розплавлене)
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Суха петрушка - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
1
Розігрійте духовку до 190 градусів.
2
Промийте філе тілапії під проточною водою і просушіть паперовими рушниками.
3
Помістіть філе в форму для випічки, змащену маслом. Полийте філе лимонним соком і маслом, потім посипте часником, петрушкою, сіллю і перцем.
4
Випікайте філе до готовності приблизно 30 хвилин.

Схожі рецепти