Пряна тілапія в спеціях
(покроковий рецепт з фото)
Пошуки смачних і простих страв привели мене до цього дивовижного рецептом, як приготувати пряну тилапию в спеціях. Блюдо обсмажую на сковороді у великій кількості різноманітних спецій.
Тилапию вже готували на сковороді, але тоді використовувалося вершкове масло і лимон, а також вже неодноразово запікав її в духовці. А ось такого пряного страви з неї у мене ще не було. На перший погляд може здатися, що риба пересмажена, проте, це все спеції. Саме рибне філе дуже ніжне і соковите.
- Копчена паприка - 1 Ст. Ложка
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Чебрець - 1 Чайна ложка
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Каєнський перець - 1 щіпка
- Часниковий порошок - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець горошком - 20 штук
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Тілапія (філе) - 4 штуки
1. У миску викладіть паприку, кмин, чебрець, орегано, кайенскийперець і розмелений чорний перець, часниковий порошок, сіль.
2. Вимийте 4 тилапии філе (кожне близько 115 грам), витріть рибу насухо серветками і натріть філе приготованою сумішшю спецій з двох сторін.
3. Столову ложку вершкового масла розтопіть в сковороді і гарненько прогрійте.
4. Викладіть рибку на розігріту поверхню, з кожного боку обсмажуйте близько 2 хвилин.
5. Переверніть рибку на іншу сторону і обсмажуйте до готовності.
6. Готову рибку подавайте через пару хвилин після обсмажування, прикрасивши її петрушкою.