Рецепт Пряна тілапія в спеціях фото

Пряна тілапія в спеціях
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Риба та морепродукти , Тілапія
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Пошуки смачних і простих страв привели мене до цього дивовижного рецептом, як приготувати пряну тилапию в спеціях. Блюдо обсмажую на сковороді у великій кількості різноманітних спецій.

Опис приготування:

Тилапию вже готували на сковороді, але тоді використовувалося вершкове масло і лимон, а також вже неодноразово запікав її в духовці. А ось такого пряного страви з неї у мене ще не було. На перший погляд може здатися, що риба пересмажена, проте, це все спеції. Саме рибне філе дуже ніжне і соковите.

  • Копчена паприка - 1 Ст. Ложка
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Чебрець - 1 Чайна ложка
  • Орегано - 1 Чайна ложка
  • Каєнський перець - 1 щіпка
  • Часниковий порошок - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний перець горошком - 20 штук
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Тілапія (філе) - 4 штуки
пряна тілапія в спеціях - фото крок 1
1. У миску викладіть паприку, кмин, чебрець, орегано, кайенскийперець і розмелений чорний перець, часниковий порошок, сіль.
пряна тілапія в спеціях - фото крок 2
2. Вимийте 4 тилапии філе (кожне близько 115 грам), витріть рибу насухо серветками і натріть філе приготованою сумішшю спецій з двох сторін.
пряна тілапія в спеціях - фото крок 3
3. Столову ложку вершкового масла розтопіть в сковороді і гарненько прогрійте.
пряна тілапія в спеціях - фото крок 4
4. Викладіть рибку на розігріту поверхню, з кожного боку обсмажуйте близько 2 хвилин.
пряна тілапія в спеціях - фото крок 5
5. Переверніть рибку на іншу сторону і обсмажуйте до готовності.
пряна тілапія в спеціях - фото крок 6
6. Готову рибку подавайте через пару хвилин після обсмажування, прикрасивши її петрушкою.

Схожі рецепти