Рецепт Тілапія в спеціях на сковороді фото

Тілапія в спеціях на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Тілапія
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Швидке, смачне, ароматне, апетитне блюдо! Насичена ароматами і соками рибка виходить дуже смачною. Вона прекрасно впишеться в ваше щоденне меню, так що з упевненістю рекомендую рецепт!

Опис приготування:

Хочу сказати, що ця ідея приготування тилапии в спеціях на сковороді, - лише замальовка. Ви можете використовувати абсолютно будь-які приправи, трави і добавки, які вам до душі. В даному випадку рецепт не передбачає попереднього маринування, так що він підійде для зайнятих господинь. Подавати блюдо раджу з гарніром, овочами, соусом.

  • Файл тілапія - 4 штуки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і спеції - За смаком (куркума, перець, мелений часник, чебрець і орегано)
тілапія в спеціях на сковороді - фото крок 1
1. У невелику мисочку викладіть сіль і улюблені спеції. Перемішайте.
тілапія в спеціях на сковороді - фото крок 2
2. Вимийте і висушіть філе тілапії. Кожен шматочок обваляйте в спеціях з двох сторін.
тілапія в спеціях на сковороді - фото крок 3
3. Розтопіть на сковороді вершкове масло.
тілапія в спеціях на сковороді - фото крок 4
4. Викладіть рибку.
тілапія в спеціях на сковороді - фото крок 5
5. І смажте з двох сторін до рум'яної на середньому вогні. Тилапию в спеціях на сковороді подавайте гарячою. Смачного!

Схожі рецепти