Рецепт Тілапія в спеціях фото

Тілапія в спеціях
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Часник , Тілапія
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , Сімейна вечеря
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Філе тілапії - доступний і корисний продукт на кухні. У мене в морозилці майже завжди його можна знайти. Занадто мудрувати з ним не люблю, а роблю прості і швидкі варіанти. Наприклад, як цей рецепт.

Опис приготування:

І навіть в такому легкому блюді можна піти на експеримент. Зробимо тут не звичайну паніровці, а з гострих приправ. Зацікавило? тоді читайте, як приготувати тилапию в спеціях. Блюдо буде готове всього за 15 хвилин! Подавайте до риби свіжий салат з овочів і поливайте її соком лайма чи лимона.

  • Файл тілапія - 4 штуки
  • Цукор коричневий - 1, 5 чайних ложки
  • Паприка - 1, 5 чайних ложки
  • Орегано - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 0, 5 чайних ложки
  • Часниковий порошок - 0, 75 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Каєнський перець - 0, 25 чайних ложки
тілапія в спеціях - фото крок 1
1. Зробіть паніровці, змішавши все приправи, сіль і цукор.
тілапія в спеціях - фото крок 2
2. Потім размороженную рибу змастіть сумішшю з обох сторін.
тілапія в спеціях - фото крок 3
3. Розігрійте в сковороді олію. Обсмажте в ньому тилапию до золотистої скоринки з обох сторін.
тілапія в спеціях - фото крок 4
4. Подавайте рибу відразу ж. Смачного!

Схожі рецепти