Тілапія в спеціях
(покроковий рецепт з фото)
Філе тілапії - доступний і корисний продукт на кухні. У мене в морозилці майже завжди його можна знайти. Занадто мудрувати з ним не люблю, а роблю прості і швидкі варіанти. Наприклад, як цей рецепт.
І навіть в такому легкому блюді можна піти на експеримент. Зробимо тут не звичайну паніровці, а з гострих приправ. Зацікавило? тоді читайте, як приготувати тилапию в спеціях. Блюдо буде готове всього за 15 хвилин! Подавайте до риби свіжий салат з овочів і поливайте її соком лайма чи лимона.
- Файл тілапія - 4 штуки
- Цукор коричневий - 1, 5 чайних ложки
- Паприка - 1, 5 чайних ложки
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Кмин - 0, 5 чайних ложки
- Часниковий порошок - 0, 75 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Каєнський перець - 0, 25 чайних ложки
1. Зробіть паніровці, змішавши все приправи, сіль і цукор.
2. Потім размороженную рибу змастіть сумішшю з обох сторін.
3. Розігрійте в сковороді олію. Обсмажте в ньому тилапию до золотистої скоринки з обох сторін.
4. Подавайте рибу відразу ж. Смачного!