Рецепт Файл тілапія, запечене з овочами фото

Файл тілапія, запечене з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Тілапія
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Корисний обід , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 55 хв.

У тилапии дуже ніжна м'якоть, відповідно блюдо виходить шалено легке, але і одночасно ситне. Овочі в цій страві виходять досить насичені, з приємно-солодкуватим відтінком.

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт філе тілапії, запеченого з овочами. Якщо у вас немає пергаментного паперу, можна використовувати звичайну фольгу. Таким чином, ви можете заготовити такі пакети заздалегідь і зберігати в холодильнику, щоб згодом перед приходом гостей всього лише поставити їх на 15 хвилин в духовку.

Хай щастить!

  • Файл тілапія - 4 штуки
  • Кабачек - 2 штуки (нарізати на круги)
  • Помідора - 2 штуки (нарізати кубиками)
  • Свіжа петрушка - ½ Ст. Ложок (подрібнити)
  • Часник - 1 зубчик (подрібнити)
  • Біле вино - 4 Ст. Ложки
файл тілапія, запечене з овочами - фото крок 1
Перемішайте кабачки з ½ чайної ложки солі і покладіть в друшляк, щоб вони стекли (30 хв.).
файл тілапія, запечене з овочами - фото крок 2
Між іншим, вирівняйте помідори, петрушку, часник в невеликій мисці і приправити сіллю і перцем.
файл тілапія, запечене з овочами - фото крок 3
Викладіть кабачки на паперовий рушник, щоб воно ввібрало в себе якомога більше вологи. Потім викладіть кабачки, філе тілапії і помідори, так, як це показано на фото, полийте білим вином, посоліть і поперчіть за смаком.
файл тілапія, запечене з овочами - фото крок 4
Тепер щільно загорніть все в пергаментний папір. Теж саме виконайте з іншими інгредієнтами. У мене на виході вийшло 4 порції.
файл тілапія, запечене з овочами - фото крок 5
Складіть все згорнуті пакети на деко і помістіть в духовку. Випікаємо протягом 15 хвилин. Можете спробувати подати цю красу, наполовину відкривши пергаментний папір.

Схожі рецепти