Файл тілапія, запечене з овочами
(покроковий рецепт з фото)
У тилапии дуже ніжна м'якоть, відповідно блюдо виходить шалено легке, але і одночасно ситне. Овочі в цій страві виходять досить насичені, з приємно-солодкуватим відтінком.
До вашої уваги - простий рецепт філе тілапії, запеченого з овочами. Якщо у вас немає пергаментного паперу, можна використовувати звичайну фольгу. Таким чином, ви можете заготовити такі пакети заздалегідь і зберігати в холодильнику, щоб згодом перед приходом гостей всього лише поставити їх на 15 хвилин в духовку.
Хай щастить!
- Файл тілапія - 4 штуки
- Кабачек - 2 штуки (нарізати на круги)
- Помідора - 2 штуки (нарізати кубиками)
- Свіжа петрушка - ½ Ст. Ложок (подрібнити)
- Часник - 1 зубчик (подрібнити)
- Біле вино - 4 Ст. Ложки
Перемішайте кабачки з ½ чайної ложки солі і покладіть в друшляк, щоб вони стекли (30 хв.).
Між іншим, вирівняйте помідори, петрушку, часник в невеликій мисці і приправити сіллю і перцем.
Викладіть кабачки на паперовий рушник, щоб воно ввібрало в себе якомога більше вологи. Потім викладіть кабачки, філе тілапії і помідори, так, як це показано на фото, полийте білим вином, посоліть і поперчіть за смаком.
Тепер щільно загорніть все в пергаментний папір. Теж саме виконайте з іншими інгредієнтами. У мене на виході вийшло 4 порції.
Складіть все згорнуті пакети на деко і помістіть в духовку. Випікаємо протягом 15 хвилин. Можете спробувати подати цю красу, наполовину відкривши пергаментний папір.