Файл kižuča
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне філе цієї приголомшливої рибки - дуже смачне і корисне. Пропоную вам його засолити і потім поласувати відмінним делікатесом.
Kijuç - дуже смачна риба, на думку багатьох, найсмачніша з усіх представників лососевих. Цю рибу готують на пару, запікають, смажать. Я пропоную вам цей рецепт приготування філе кіжуча. В результаті нескладного процесу у вас на столі буде ніжне і смачне слабосоленої філе кіжуча. Рибку можна буде використовувати для салатів, бутербродів. Рецепт приготування філе кіжуча з фото перед вами, готуйте і насолоджуйтеся результатом:)
- Kijuç - 1 кілограм (філе)
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Цибуля ріпчаста - 5-6 штук
- Рослинна олія - 120 мілілітрів
Філе кіжуча моєму і обсушуємо паперовим рушником. Видаляємо кісточки, якщо вони є.
Нарізаємо філе на шматки, товщиною 1, 5-2 см. Змішуємо сіль з цукром і цією сумішшю посипаємо кожен шматочок з усіх боків. Укладаємо рибу в контейнер.
Закриваємо кришкою або плівкою і прибираємо в холодильник годин на 12-16. За цей час рекомендую кілька разів перевертати рибу, щоб вона добре просолилася в утворилося в процесі засолювання соку.
Чистимо цибулю та нарізаємо його кільцями або підлозі кільцями.
Викладаємо половину нарізаної цибулі під частково просолившуюся рибу.
Поверх риби викладаємо залишився лук і заливаємо все це рослинним маслом. Накриваємо кришкою і прибираємо в холодильник ще годин на 12.