Рецепт Файл kižuča фото

Файл kižuča
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Фуршет

Ніжне філе цієї приголомшливої ​​рибки - дуже смачне і корисне. Пропоную вам його засолити і потім поласувати відмінним делікатесом.

Kijuç - дуже смачна риба, на думку багатьох, найсмачніша з усіх представників лососевих. Цю рибу готують на пару, запікають, смажать. Я пропоную вам цей рецепт приготування філе кіжуча. В результаті нескладного процесу у вас на столі буде ніжне і смачне слабосоленої філе кіжуча. Рибку можна буде використовувати для салатів, бутербродів. Рецепт приготування філе кіжуча з фото перед вами, готуйте і насолоджуйтеся результатом:)

  • Kijuç - 1 кілограм (філе)
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 5-6 штук
  • Рослинна олія - 120 мілілітрів
файл kižuča - фото крок 1
Філе кіжуча моєму і обсушуємо паперовим рушником. Видаляємо кісточки, якщо вони є.
файл kižuča - фото крок 2
Нарізаємо філе на шматки, товщиною 1, 5-2 см. Змішуємо сіль з цукром і цією сумішшю посипаємо кожен шматочок з усіх боків. Укладаємо рибу в контейнер.
файл kižuča - фото крок 3
Закриваємо кришкою або плівкою і прибираємо в холодильник годин на 12-16. За цей час рекомендую кілька разів перевертати рибу, щоб вона добре просолилася в утворилося в процесі засолювання соку.
файл kižuča - фото крок 4
Чистимо цибулю та нарізаємо його кільцями або підлозі кільцями.
файл kižuča - фото крок 5
Викладаємо половину нарізаної цибулі під частково просолившуюся рибу.
файл kižuča - фото крок 6
Поверх риби викладаємо залишився лук і заливаємо все це рослинним маслом. Накриваємо кришкою і прибираємо в холодильник ще годин на 12.

Схожі рецепти