Файл gorbuši
(покроковий рецепт з фото)
Горбуша користується великою популярністю у багатьох кулінарів і господинь, адже вона не менш соковита, смачна і корисна, ніж лосось, сьомга або форель. І цей вид риби доступніший, ніж інші.
У технології приготування цього рецепту немає нічого складного. Завдяки сиру, на рибку утворюється хрустка скоринка, а сама горбуша при цьому залишається соковитою. Подавати таку рибку можна з гарніром з рису або картопляним пюре. Також підійдуть овочі. Щоб дізнатися, як приготувати філе горбуші, просто прочитайте цей рецепт.
- Горбуші - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Петрушка - За смаком
- Сир твердий - 50 грам
- Сіль, перець, паприка - За смаком
Філе горбуші промийте під проточною водою, потім обсушити його паперовими рушниками. За допомогою пінцета зачистите шматок риби від великих кісток.
Натріть філе горбуші сіллю і спеціями і викладіть у посуд для запікання, змащену маслом. Потім наріжте півкільцями цибулю і викладіть його поверх риби разом з рубаною петрушкою.
Сир натріть на тертці, рівномірно викладіть його на рибу. Розігрійте духовку до ста дев'яноста градусів, поставте в неї фору для запікання і готуйте горбушу двадцять хвилин.