Рецепт Тілапія під маринадом фото

Тілапія під маринадом
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Риба та морепродукти, Тілапія
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На природу
Гарячі страви, Шашлик

Якщо традиційні шашлики вже злегка набридли, рекомендую приготувати рибу. Хочу показати вам, як зробити тилапию під маринадом на мангалі. Це простий, корисний і головне дуже смачний варіант!

Тілапія хороша тим, що її філе досить щільне і відмінно тримає форму. Що стосується маринаду, то тут можна нескінченно експериментувати. Якщо під рукою немає аджики, наприклад, можна дрібно нарізати помідор, буде теж дуже смачно. Маринувати таку рибку можна зовсім недовго, буквально години буде цілком достатньо.

  • Файл тілапія - 2 штуки
  • Цибулина - 1/2 штуки
  • Аджика - 2 чайних ложки
  • Зелень - 1/2 пучка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
тілапія під маринадом - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Філе тілапії необхідно розморозити. Зелень вимийте і висушіть, очистіть цибулину.
тілапія під маринадом - фото крок 2
Цибулину наріжте дуже дрібними кубиками.
тілапія під маринадом - фото крок 3
Додайте подрібнену свіжу зелень. У мене петрушка, але можна взяти трохи кропу, кінзи або базиліка.
тілапія під маринадом - фото крок 4
Додайте аджику.
тілапія під маринадом - фото крок 5
Додати сіль, поперчіть за смаком і перемішайте.
тілапія під маринадом - фото крок 6
Викладіть маринад до риби.
тілапія під маринадом - фото крок 7
Приберіть рибу в холодильник, щоб вона просочилася маринадом.
тілапія під маринадом - фото крок 8
Підготуйте мангал, дрова повинні як слід прогоріти.
тілапія під маринадом - фото крок 9
Викладіть тилапию на решітку і відправте на мангал.
тілапія під маринадом - фото крок 10
Смажте, постійно перевертаючи, до готовності.
тілапія під маринадом - фото крок 11
Тилапию краще подавати до столу гарячою, але і холодна вона дуже смачна. Смачного!

Схожі рецепти