Рецепт Запечені яблука з сирною начинкою фото

Запечені яблука з сирною начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Низькокалорійні , ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт
Випічка , Солодке , Фаршировані
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Запечені яблука - це завжди дуже смачно. А якщо в них додати смачну начинку, то відірватися просто неможливо! такі яблука - відмінний варіант смачного і корисного сніданку.

Опис приготування:

Запечені яблука не тільки дуже смачні, але і дуже корисні. Приготувати їх досить просто. Такі яблука дуже подобаються дітям. До речі, цукор можна сміливо замінити медом. Тільки додавайте мед уже після випікання яблук. Спробуйте приготувати!

  • Яблуко - 6 штук
  • Сир - 100 грам
  • Яйце - 1 штук
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
запечені яблука з сирною начинкою - фото крок 1
Яблука помийте, вийміть з них серцевину, не доходячи до дна. Викладіть підготовлені яблука в форму для запікання.
запечені яблука з сирною начинкою - фото крок 2
В окремій чаші змішайте сир, яйце і цукор.
запечені яблука з сирною начинкою - фото крок 3
Наповніть яблука сирною начинкою і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 15.
запечені яблука з сирною начинкою - фото крок 4
Готові яблука трохи остудіть і угощайтесь.
Смачного!

Схожі рецепти