Рецепт Запечені яйця зі шпинатом, грибами і беконом фото

Запечені яйця зі шпинатом, грибами і беконом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви

Рецепт приготування запечених яєць зі смаженим беконом, цибулею, часником, грибами портобелло, шпинатом, вершками, мускатним горіхом і сиром Пармезан.

Цей ситний апетитний сніданок готується дуже швидко.

  • Бекону - 240 грам
  • Лука - 1/4 склянки
  • Часнику - 3 зубчики
  • Грибів портобелло - 240 грам
  • Шпинату - 300 грам
  • Густих вершків - 1/3 склянки
  • Солі - 1/4 чайних ложки
  • Чорного перцю - 1/4 чайних ложки
  • Мускатного горіха - 1/8 чайних ложки
  • Яєць - 6 штук
  • Сиру Пармезан - 2 Ст. Ложки
запечені яйця зі шпинатом, грибами і беконом - фото крок 1
1. Нарізати бекон кубиками. Дрібно нарізати цибулю. Тонко нарізати гриби і часник. Дрібно натерти сир Пармезан. Поставити деко в верхній третині духовки і розігріти духовку до 230 градусів.
У великій сковороді обсмажити бекон до хрусткої скоринки. Викласти бекон на паперові рушники і дати стекти жиру.
запечені яйця зі шпинатом, грибами і беконом - фото крок 2
2. Обсмажити цибулю і часник в жирі від бекону на слабкому вогні, помішуючи, поки цибуля і часник не стануть м'якими, від 2 до 3 хвилин. Додати гриби і збільшити вогонь. Смажити, помішуючи, поки гриби не стануть м'якими, близько 3 хвилин.
запечені яйця зі шпинатом, грибами і беконом - фото крок 3
3. Додати шпинат і перемішати. Смажити, поки шпинат не стане м'яким.
запечені яйця зі шпинатом, грибами і беконом - фото крок 4
4. Додати вершки, сіль, перець, мускатний горіх і довести до кипіння.
запечені яйця зі шпинатом, грибами і беконом - фото крок 5
5. Перемішати з беконом і зняти сковороду з вогню.
запечені яйця зі шпинатом, грибами і беконом - фото крок 6
6. Влити суміш у велику форму для випічки і зробити 6 великих заглиблень в суміші. Розбити яйця в кожне поглиблення і випікати, поки білки не затвердіють, а жовтки все ще залишатимуться м'якими, від 7 до 10 хвилин. Злегка приправити сіллю і перцем, потім посипати тертим сиром Пармезан і подавати.

Схожі рецепти