Рецепт Кокот з грибами фото

Кокот з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах , Курка , Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Молодичка - це популярна французька закуска, приготована в спеціальному посуді - kokotnice. У нас це блюдо прийнято називати"жульєном" , готується в вершковому соусі з куркою, грибами і сиром.

Опис приготування:

Молодичка - дуже смачне, вишукану страву, а готується при цьому дуже просто, забезпечує дотримання покроковим рекомендаціям до рецептом. Спробуйте!

  • Курка - 100 грам
  • Вершки - 100 грам (жирність 32%)
  • Печериці - 140 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль - 2 щіпки
  • Сир - 15 грам
  • Мускатний горіх - 1 грам
  • Зелень - 10 грам
кокот з грибами - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
кокот з грибами - фото крок 2
Дрібно поріжте цибулю і обсмажуйте пару хвилин на гарячій сковороді.
кокот з грибами - фото крок 3
В цей час поріжте гриби.
кокот з грибами - фото крок 4
Викладіть гриби в сковороду і обсмажуйте з цибулею 4 хвилини.
кокот з грибами - фото крок 5
Куряче філе наріжте тонкими смужками.
кокот з грибами - фото крок 6
Додайте філе в сковороду і обсмажуйте ще 2 хвилини.
кокот з грибами - фото крок 7
Додайте вершки, приправити сіллю, поперчіть, натріть мускатний горіх. Гасіть поки не випарується волога, це займе близько 5 хвилин.
кокот з грибами - фото крок 8
Зніміть сковороду з плити.
кокот з грибами - фото крок 9
Розкладіть кокот в кокотніци.
кокот з грибами - фото крок 10
Зверху присипте сиром і відправте в духовку на 15 хвилин для запікання, температура духовки 180-200 градусів.
кокот з грибами - фото крок 11
Блюдо готово. Подавайте з зеленню. Смачного!

Схожі рецепти