Азіатський салат зі свининою та грибами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування азіатського салату на салатних листках з свининою вирізки, часнику, імбиру, грибів шиітаке і зеленої цибулі.
Пікантний азіатський салат зі свинини урізноманітнює ваше меню.
- Соусу хоісін - 3 чайних ложки
- Рисового оцту - 3 чайних ложки
- Часнику - 3 зубчики
- Імбиру - 1 Чайна ложка
- Сіль і мелений чорний перець - - За смаком
- Свинячої вирізки - 1 кілограм
- Кунжутного масла - 2 чайних ложки
- Грибів шиітаке - 240 грам
- Капусти - 400 грам
- Пучок зеленої цибулі - 1 штука
- Листя салату - 12 штук
1. Свинячу вирізку нарізати тонкими смужками. Нарізати гриби. Дрібно нарізати зелений лук. Натерти імбир. Віночком збити соус хоісін, рисовий оцет, часник, імбир і 1/2 чайної ложки солі і перцю у великій мисці.
2. Додати свинину і маринувати 10 хвилин.
3. Нагріти 1 столову ложку Кунжутного масла у великій сковороді на сильному вогні. Витягти свинину з маринаду, використовуючи щипці, і обсмажити до коричневого кольору, близько 4 хвилин. Викласти свинину на тарілку. Додати 3-4 столові ложки води в сковороду і зішкребти залишки, потім вилити їх на свинину на тарілку.
4. Додати решту 1 столову ложку Кунжутного масла на сковороду. Додати гриби і обсмажити до злегка золотистого кольору, близько 2 хвилин.
5. Додати капусту, перемішати і смажити близько 3 хвилин.
6. Додати свинину, маринад і половину цибулі, обсмажувати ще 2 хвилини. Посолити і посипати цибулею.
7. Викласти приготований салат на салатні листя, полити соусом хоісін і подавати.