Рецепт Азіатський салат зі свининою та грибами фото

Азіатський салат зі свининою та грибами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Свинина, Гриби
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл
Салати

Рецепт приготування азіатського салату на салатних листках з свининою вирізки, часнику, імбиру, грибів шиітаке і зеленої цибулі.

Пікантний азіатський салат зі свинини урізноманітнює ваше меню.

  • Соусу хоісін - 3 чайних ложки
  • Рисового оцту - 3 чайних ложки
  • Часнику - 3 зубчики
  • Імбиру - 1 Чайна ложка
  • Сіль і мелений чорний перець - - За смаком
  • Свинячої вирізки - 1 кілограм
  • Кунжутного масла - 2 чайних ложки
  • Грибів шиітаке - 240 грам
  • Капусти - 400 грам
  • Пучок зеленої цибулі - 1 штука
  • Листя салату - 12 штук
азіатський салат зі свининою та грибами - фото крок 1
1. Свинячу вирізку нарізати тонкими смужками. Нарізати гриби. Дрібно нарізати зелений лук. Натерти імбир. Віночком збити соус хоісін, рисовий оцет, часник, імбир і 1/2 чайної ложки солі і перцю у великій мисці.
азіатський салат зі свининою та грибами - фото крок 2
2. Додати свинину і маринувати 10 хвилин.
азіатський салат зі свининою та грибами - фото крок 3
3. Нагріти 1 столову ложку Кунжутного масла у великій сковороді на сильному вогні. Витягти свинину з маринаду, використовуючи щипці, і обсмажити до коричневого кольору, близько 4 хвилин. Викласти свинину на тарілку. Додати 3-4 столові ложки води в сковороду і зішкребти залишки, потім вилити їх на свинину на тарілку.
азіатський салат зі свининою та грибами - фото крок 4
4. Додати решту 1 столову ложку Кунжутного масла на сковороду. Додати гриби і обсмажити до злегка золотистого кольору, близько 2 хвилин.
азіатський салат зі свининою та грибами - фото крок 5
5. Додати капусту, перемішати і смажити близько 3 хвилин.
азіатський салат зі свининою та грибами - фото крок 6
6. Додати свинину, маринад і половину цибулі, обсмажувати ще 2 хвилини. Посолити і посипати цибулею.
азіатський салат зі свининою та грибами - фото крок 7
7. Викласти приготований салат на салатні листя, полити соусом хоісін і подавати.

Схожі рецепти