Млинці з сулугуні та шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт млинців з начинкою з сиру сулугуні та свіжого шпинату. Поєднання чудове. Начинка виходить ніжна і одночасно має дуже насичений смак. Млинці з цільнозерновий борошна.
Начинка виходить смачніше, якщо готові млинці трохи розігріти, щоб шпинат пом'якшав, а сир розплавився.
- Молоко - 250 мілілітрів
- Вода - 250-300 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 0, 5 склянки
- Борошно цільнозернове - 0, 5 склянки
- Олія соняшникова - 50 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Сир сулугуні - 200 грам
- Шпинат - 1 пучок
Підготуємо інгредієнти.
У миску вбиваємо яйце і додаємо олію.
Насипаємо два види борошна.
Додаємо молоко і теплу воду.
Все перемішуємо блендером.
Сковороду змащуємо олією і розігріваємо. Виливаємо порцію тесту і розподіляємо по дну. Печемо з двох сторін до легкого рум'яного кольору.
Сулугуні трьом на тертці, шпинат моєму, просушуємо і ріжемо. На млинець насипаємо різаний шпинат і сулугуні.
Млинці загортаємо і викладаємо на сковороду. На малому вогні під кришкою підігріваємо пару хвилин.
Млинці з сиром сулугуні і шпинатом готові. Смачного!