Млинці з сулугуні з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.
Якщо вам набридли звичайні млинці, то ви можете приготувати їх не з тіста, а з сиру! Здивуйте своїх гостей смачною закускою з сулугуні з начинкою. Такі ніжні млинці дуже смачні.
Опис приготування:
Хочете приготувати смачну страву і порадувати своїх гостей і близьких? тоді дізнайтеся, як приготувати млинці з сулугуні з начинкою. Це дуже цікаве блюдо, ніжне на смак. Воно не зашкодить вашій талії, тому підходить для тих, хто стежить за своєю фігурою.
- Сулугуні листової - 5 штук
- Печериці - 300 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль - За смаком
Насамперед підготуйте начинку для майбутніх млинчиків. Для цього гриби замочіть в холодній воді, потім гарненько промийте та висушіть. Чистий nozhom, якщо в цьому є необхідність. Подрібніть печериці ножем або за допомогою блендера. Вони повинні бути подрібнені максимально.
Поставте на плиту сковорідку, розжарити її на слабкому вогні. "Розчинити" на ній шматочок вершкового масла. Потім викладіть в сковороду печериці, приправити сіллю і obžar'te, поки не випарується весь сік, який вони пустять, а гриби не придбають красивий золотистий відтінок.
На обробну дошку постеліть харчову плівку. На неї внахлест викладіть пластинки сиру сулугуні. Коли смажені гриби охолонуть, викладіть їх на млинці з сулугуні, розрівняйте начинку.
Тепер візьміть харчову плівку за край і скрутіть всі млинці в рулетик. Зробіть їх досить щільними, щоб вони не розвалилися. Дійте як можна акуратніше, так як млинці з сулугуні - дуже ніжне блюдо, і сам сир може легко порватися.
Одержаний рулетик з сиру сулугуні та грибної начинки розріжте на шматочки товщиною один-два сантиметри. Викладіть їх на блюдо і подавайте до столу. Смачного!