Рецепт Баклажани зі шпинатом фото

Баклажани зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Зелень, Баклажан, Шпинат
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю

Усе, хто говорять, що шпинат несмачний - помиляються! Шпинат не тільки корисний, але й надає м'якість будь-якої страви. У цьому рецепті я розповім, як приготувати баклажани зі шпинатом.

Це легка овочева закуска може бути і самостійною стравою і доповненням до рису або макаронів. Спробуйте, дуже смачно! Шпинат можна використовувати як свіжий, так і заморожений. Його можна порубати крупно, щоб явно відчувалися шматочки. Замість свіжих помідорів можна взяти томати у власному соку.

  • Баклажан - 1-2 штук
  • Помідори - 2-3 штук
  • Цибуля - 1/2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Шпинат - 120 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
баклажани зі шпинатом - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
баклажани зі шпинатом - фото крок 2
Обсмажте порізану цибулю і часник на середньому вогні до м'якості.
баклажани зі шпинатом - фото крок 3
Додайте порізаний кубиками баклажан і тушкуйте майже до готовності.
баклажани зі шпинатом - фото крок 4
В цей час підготуйте помідори. Зробіть надріз хрест-навхрест в центрі, потім опустіть їх в гарячу воду на 3 хвилини. Очистіть від шкірки і наріжте кубиками.
баклажани зі шпинатом - фото крок 5
Додайте помідори і шпинат в сковороду. Посоліть і поперчіть за смаком. Гасіть суміш ще 5 хвилин.
баклажани зі шпинатом - фото крок 6
Баклажани зі шпинатом готові, смачного!

Схожі рецепти