Баклажани зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Усе, хто говорять, що шпинат несмачний - помиляються! Шпинат не тільки корисний, але й надає м'якість будь-якої страви. У цьому рецепті я розповім, як приготувати баклажани зі шпинатом.
Це легка овочева закуска може бути і самостійною стравою і доповненням до рису або макаронів. Спробуйте, дуже смачно! Шпинат можна використовувати як свіжий, так і заморожений. Його можна порубати крупно, щоб явно відчувалися шматочки. Замість свіжих помідорів можна взяти томати у власному соку.
- Баклажан - 1-2 штук
- Помідори - 2-3 штук
- Цибуля - 1/2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Шпинат - 120 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Обсмажте порізану цибулю і часник на середньому вогні до м'якості.
Додайте порізаний кубиками баклажан і тушкуйте майже до готовності.
В цей час підготуйте помідори. Зробіть надріз хрест-навхрест в центрі, потім опустіть їх в гарячу воду на 3 хвилини. Очистіть від шкірки і наріжте кубиками.
Додайте помідори і шпинат в сковороду. Посоліть і поперчіть за смаком. Гасіть суміш ще 5 хвилин.
Баклажани зі шпинатом готові, смачного!