Рецепт Лаваш зі шпинатом і сиром фото

Лаваш зі шпинатом і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Овочі , Молочні продукти , Лаваш , Шпинат
Пісні страви
На обід , На полуденок
Страви з начинкою
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Цей вишуканий і в той же час простий рецепт лаваша зі шпинатом і сиром - справжнє кулінарне відкриття! Дуже ніжний смак, зовсім не схожий на звичні соковиті рулети з лаваша! раджу!

Опис приготування:

Такий лаваш зі шпинатом і сиром вже точно не залишить нікого байдужим! Блюдо вражає своєю ніжністю, тому воно повністю виправдовує фінансові витрати і час, проведене за плитою. Рулетики краще їсти гарячими, в холодному вигляді вони хоч і їстівні, але сир все ж смачніше в розплавленому стані.

  • Лаваш тонкий - 300 грам
  • Шпинат - 170 грам
  • Сир плавлений - 100 грам
  • Сир фета - 100 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Цибуля - 1 штука
  • Молоко - 355 мілілітрів
  • Борошно - 3 чайних ложки
  • Вершкове масло - 3 чайних ложки
  • Спеції - За смаком
лаваш зі шпинатом і сиром - фото крок 1
1. Нагріємо молоко на маленькому вогні, розчинний в ньому борошно, масло і плавлений сир. Постійно помішувати, щоб не згорнулося. Далі потроху додаємо тертий твердий сир і подрібнену фету.
лаваш зі шпинатом і сиром - фото крок 2
2. Коли закипить, додамо пропущений через прес часник, цибуля півкільцями і листя шпинату. Ще раз доводимо до кипіння, додамо по необхідності спеції і сіль і знімаємо з вогню.
лаваш зі шпинатом і сиром - фото крок 3
3. Цією сумішшю щедро змащуємо лаваш, звертаємо його тугим рулетом. Разрежем його на порційні шматочки і обсмажити кожен на сковороді гриль (або просто на сухій сковороді). Готово!

Схожі рецепти