Рецепт Бутерброди на сковороді з сиром і шпинатом фото

Бутерброди на сковороді з сиром і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Моцарелла , Шпинат , Фета
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Бутерброди
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Варіацій приготування таких бутербродів дуже багато, розповім про базовій версії, як приготувати бутерброди на сковороді з сиром і шпинатом. Варто витратити час і зусилля на це блюдо.

Опис приготування:

У цьому рецепті використовується заморожений шпинат, він нічим не поступається свіжому. Його навіть не потрібно попередньо розморожувати, відразу ж відправляйте на сковороду. Можна взяти один сир або використовувати кілька сортів різних смаків і сумішей. Бутерброди варто подавати теплими, можна з додатковим соусом або без нього. Буде смачно в будь-якому випадку!

  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Заморожений шпинат - 120 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Наречена або Чіабата - 2 штуки
  • Моцарелла - 200 грам
  • Фета - 30 грам
  • Пластівці перцю чилі - 1 щіпка
бутерброди на сковороді з сиром і шпинатом - фото крок 1
1. У сковороду налийте олію, розігрійте і додайте подрібнений часник. Обсмажуйте часник 1-2 хвилини, щоб з'явився насичений і приємний аромат.
бутерброди на сковороді з сиром і шпинатом - фото крок 2
2. Додайте в сковороду заморожений шпинат.
бутерброди на сковороді з сиром і шпинатом - фото крок 3
3. Обсмажуйте шпинат кілька хвилин, потім приправити сіллю і poperčite.
бутерброди на сковороді з сиром і шпинатом - фото крок 4
4. Розріжте булку або чіабатту на 2 частини.
бутерброди на сковороді з сиром і шпинатом - фото крок 5
5. Кожен шматочок посипте трохи моцарелою і фетою, залиште трохи моцарели.
бутерброди на сковороді з сиром і шпинатом - фото крок 6
6. Викладіть поверх сиру обсмажений шпинат, додайте на кожну булку маленьку шепотку пластівців перцю, потім посипте сиром, що залишився.
бутерброди на сковороді з сиром і шпинатом - фото крок 7
7. З'єднайте половинки булки і покладіть на трохи розігріту сковороду.
бутерброди на сковороді з сиром і шпинатом - фото крок 8
8. Увімкніть середній вогонь і притисніть булки каструлею або інший сковородою, щоб добре поєдналися обидві половинки.
бутерброди на сковороді з сиром і шпинатом - фото крок 9
9. Обсмажуйте булки до золотистої скоринки, щоб розплавився сир. Перекладіть їх на дошку і розріжте кожну на 2 частини.
бутерброди на сковороді з сиром і шпинатом - фото крок 10
10. Подавайте бутерброди відразу ж, поки сир ще гарячий і тягнеться.

Схожі рецепти