Бутерброди в духовці з грибами і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Ну хто не любить перекусити бутербродом? Можна зробити з ковбасою, з м'ясом або обійтися тільки овочами. Зробіть такі до сніданку. Розповім, як приготувати бутерброди в духовці з грибами і шпинатом.
Бутерброди - це швидкий і смачний спосіб перекусити. Використовуйте для їх приготування французький багет або повітряний батон. Запікайте бутерброди в духовці або в мікрохвильовій печі. Спершу варто приготувати для них начинку, потім викладіть її на батон. Всього кілька хвилин в духовці - і смачна страва у вас на столі.
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Гриби - 230 грам
- Заморожений шпинат - 230 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Французький багет - 1 штука
- Сир - 8 скибочок
1. У сковороді розігрійте столову ложку рослинної олії. Подрібніть часник і обсмажте його 30-60 секунд. Наріжте шматочками гриби і викладіть їх в сковороду, посоліть і обсмажте до золотистої скоринки.
2. Додайте шпинат, без розморожування його. Перемішайте і готуйте, щоб він був м'який, але не втратив колір, трохи посоліть і поперчіть.
3. Французький багет розріжте навпіл, потім кожну половинку ще вздовж. Викладіть хліб на деко і змастіть його рослинним маслом. Надішліть хліб на 2-3 хвилини в розігрітий до 180 градусів духовку.
4. Дістаньте хліб і розподіліть приготовлену начинку. Покладіть поверх начинки сир.
5. Надішліть бутерброди знову в духовку, щоб розплавився сир (5-10 хвилин).
6. Подавайте бутерброди гарячими або вже остиглими.