Рецепт Бутерброди в духовці з грибами і шпинатом фото

Бутерброди в духовці з грибами і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі, Гриби, Печериці, Шпинат
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На швидку руку, На сніданок
Бутерброди

Ну хто не любить перекусити бутербродом? Можна зробити з ковбасою, з м'ясом або обійтися тільки овочами. Зробіть такі до сніданку. Розповім, як приготувати бутерброди в духовці з грибами і шпинатом.

Бутерброди - це швидкий і смачний спосіб перекусити. Використовуйте для їх приготування французький багет або повітряний батон. Запікайте бутерброди в духовці або в мікрохвильовій печі. Спершу варто приготувати для них начинку, потім викладіть її на батон. Всього кілька хвилин в духовці - і смачна страва у вас на столі.

  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Гриби - 230 грам
  • Заморожений шпинат - 230 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Французький багет - 1 штука
  • Сир - 8 скибочок
бутерброди в духовці з грибами і шпинатом - фото крок 1
1. У сковороді розігрійте столову ложку рослинної олії. Подрібніть часник і обсмажте його 30-60 секунд. Наріжте шматочками гриби і викладіть їх в сковороду, посоліть і обсмажте до золотистої скоринки.
бутерброди в духовці з грибами і шпинатом - фото крок 2
2. Додайте шпинат, без розморожування його. Перемішайте і готуйте, щоб він був м'який, але не втратив колір, трохи посоліть і поперчіть.
бутерброди в духовці з грибами і шпинатом - фото крок 3
3. Французький багет розріжте навпіл, потім кожну половинку ще вздовж. Викладіть хліб на деко і змастіть його рослинним маслом. Надішліть хліб на 2-3 хвилини в розігрітий до 180 градусів духовку.
бутерброди в духовці з грибами і шпинатом - фото крок 4
4. Дістаньте хліб і розподіліть приготовлену начинку. Покладіть поверх начинки сир.
бутерброди в духовці з грибами і шпинатом - фото крок 5
5. Надішліть бутерброди знову в духовку, щоб розплавився сир (5-10 хвилин).
бутерброди в духовці з грибами і шпинатом - фото крок 6
6. Подавайте бутерброди гарячими або вже остиглими.

Схожі рецепти