Яєчня з шпинатом і грибами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кращий сніданок - це яєчня! Приготуйте її зі шпинатом і грибами в духовці, сніданок стане ще більш ситним і забезпечить вам продуктивний день.
Яєчня з шпинатом і грибами в духовці сподобається кожному! Підготуйте до неї грінки, ваш улюблений соус. Можете подати її зі свіжим багетом, теж дуже смачно. Головне, не перетримати в духовці, щоб жовток залишився рідким. Насолоджуйтесь! Гарного вам дня.
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Гриби - 150-200 грам (я використовую шампіньйони.)
- Сіль - За смаком
- Свежелмолотий чорний перець - За смаком
- Luk-salotų - 2 штуки
- Шпинат - 120-150 грам
- Лимонна цедра - 1 щіпка
- Яйця - 4 штуки
- Крем - 4 чайних ложки
Для початку підготуйте всі інгредієнти.
Обсмажте окремо гриби і шпинат з цибулею. Потім змішайте їх.
Викладіть начинку у формочки для випікання.
У кожну формочку покладіть по ложці сметани, потім вбийте яйце, намагайтеся так, щоб жовток не розбився.
Перед тим, як поставити яєчню в духовку, приправити сіллю, поперчіть і посипте лимонною цедрою. Випікайте в розігрітій на 180 градусів духовці близько 2-5 хвилин, поки яйце не запечеться. Чи не передержіте, а то жовток теж спечеться, він повинен залишитися рідким. Смачного!