Яєчня з грибами і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування запеченої в духовці яєчні з грибами Кремінь і шпинатом.
Попередньо розігріти духовку до 200 градусів, з листами верхньої і нижньої третини. Підготувати чотири довгих шматка пергаменту. Викласти листи пергаменту на деко, змастити кожен маслом. Викласти на пергамент шпинат і гриби. Розбити по 2 яйця над кожною сумішшю грибів і шпинату і полити 1 чайною ложкою олії. Приправити сіллю і перцем. Скласти кожен пергамент з начинкою. Поставити в духовку і випікати, поки яєчні білки не стануть твердими,
Від 6 до 9 хвилин, перевертаючи пергамент в середині смаження. Подавати відразу ж.
- Оливкового масла - 4 чайних ложки
- Нарізаного шпинату - 300 грам
- Грибів Кремінь - 240 грам
- Великих яєць - 8 штук
- Сіль і мелений перець - - За смаком
Попередньо розігріти духовку до 200 градусів, з листами верхньої і нижньої третини. Підготувати чотири довгих шматка пергаменту. Викласти листи пергаменту на деко, змастити кожен маслом. Викласти на пергамент шпинат і гриби. Розбити по 2 яйця над кожною сумішшю грибів і шпинату і полити 1 чайною ложкою олії. Приправити сіллю і перцем. Скласти кожен пергамент з начинкою. Поставити в духовку і випікати, поки яєчні білки не стануть твердими,
Від 6 до 9 хвилин, перевертаючи пергамент в середині смаження. Подавати відразу ж.
Від 6 до 9 хвилин, перевертаючи пергамент в середині смаження. Подавати відразу ж.