Рецепт Яєчня з грибами і шпинатом фото

Яєчня з грибами і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Гриби
Дієтичне харчування
На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Рецепт приготування запеченої в духовці яєчні з грибами Кремінь і шпинатом.

Опис приготування:

Попередньо розігріти духовку до 200 градусів, з листами верхньої і нижньої третини. Підготувати чотири довгих шматка пергаменту. Викласти листи пергаменту на деко, змастити кожен маслом. Викласти на пергамент шпинат і гриби. Розбити по 2 яйця над кожною сумішшю грибів і шпинату і полити 1 чайною ложкою олії. Приправити сіллю і перцем. Скласти кожен пергамент з начинкою. Поставити в духовку і випікати, поки яєчні білки не стануть твердими,

Від 6 до 9 хвилин, перевертаючи пергамент в середині смаження. Подавати відразу ж.

  • Оливкового масла - 4 чайних ложки
  • Нарізаного шпинату - 300 грам
  • Грибів Кремінь - 240 грам
  • Великих яєць - 8 штук
  • Сіль і мелений перець - - За смаком
Попередньо розігріти духовку до 200 градусів, з листами верхньої і нижньої третини. Підготувати чотири довгих шматка пергаменту. Викласти листи пергаменту на деко, змастити кожен маслом. Викласти на пергамент шпинат і гриби. Розбити по 2 яйця над кожною сумішшю грибів і шпинату і полити 1 чайною ложкою олії. Приправити сіллю і перцем. Скласти кожен пергамент з начинкою. Поставити в духовку і випікати, поки яєчні білки не стануть твердими,

Від 6 до 9 хвилин, перевертаючи пергамент в середині смаження. Подавати відразу ж.

Схожі рецепти