Проста яєчня з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Яєчня - це традиційне блюдо на сніданок. Воно популярне завдяки своїй простоті приготування, а також через різноманітність інгредієнтів. Ось приклад, як приготувати просту яєчню з грибами.
Добре помийте в воді печериці, щоб видалити бруд і різні добавки для росту грибів. Якщо гриб молодий, то шкірка на ньому ніжна, і її можна не видаляти (на ваш погляд). Якщо хочете, то додайте будь-яких спецій, я використовую тільки чорний перець.
- Яйця - 6 штук
- Гриби - 200 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. Очищені печериці наріжте пластинками.
2. Яйця розбийте в зручну миску і збийте вінчиком до однорідності.
3. На розігріту сковороду відправте вершкове масло. Коли воно розтане, додайте шампіньйони і обсмажуйте до золотистого кольору. Не забудьте посолити і поперчити.
4. Вилийте до грибам збиті яйця.
5. Через хвилину за допомогою лопатки перемішайте гриби з омлетом, накрийте кришкою і смажте до готовності.
6. Ось такий нехитрий спосіб приготувати смачний і поживний сніданок